856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cosmin83 : asta a fost si motivul schimbarii ca altfel nu le schimbam

B997NDL : manopera este foarte mica aici in comparatie cu Europa.

Comment

• Salutare,in sfarsit am mai gasit si eu ceva pentru Logan,urmeaza distractia......
      Attached Files

Comment

• frumoase stopuri,parerea mea dadeau mai bine cele fumurii,dar fiecare cu gusturile lui.

Comment

• Multumesc Cosmin,chestia e ca aveam deja stopul din stanga crapat(nu se stie cine),iar acum cateva zile am gasit masina lovita in parcare si iar nu se stie cine,rezultatul e naspa,am bara sparta iar stopul dreapta varza,n-am mai pus poze ca m-am suparat prea tare. Am gasit stopurile astea si acum ma pun pe reparat,le voi transforma si vor arata zic eu foarte bine.
          Am de gand sa le vopsesc negru mat la interior,si sa vad cum fac cu ledurile ca e cam naspa cu materia prima.Nu stiu daca e bine sa vopsesc si partea rosie de jos a stopului!
          Last edited by adil; 29 March 2012, 02:16. Reason: mod

Comment

• eu zic sa le lasi asa stopurile,eventual doar partea de sus sa o vopsesti pe interior cu negru,si imi pare rau de eveniment.

Comment

• Merci Cosmin,cred ca asa o sa fac,nu ma bag la leduri ca nu am cu ce face treaba,dar poate gasesc becuri cu led,si cred ca voi schimba putin ordinea in stopuri,adica acum au pozitia jos pe rosu iar eu o voi pune in mijloc pe rotund in loc de marche arriere si ceata,ce parere aveti?
              Last edited by adil; 30 March 2012, 03:03. Reason: mod

Comment

• Salutare baieti,am reusit sa termin unul din stopuri,nu l-am lipit inca pentru ca as vrea parerile voastre inainte.Nu am pus leduri din cauza lipsei de materiale,dar cred ca a iesit bine,ordinea in stopuri nu s-a schimbat pentru ca ar fi trebuit sa mai cumpar un set de stopuri sa recuperez acel plastic rosu si dupa aia pentru marche arriere as fi avut culoarea rosie,deci nu am vrut sa ma complic,si am mai reusit sa depasesc si pragul de 100 000 km,sper sa ma mai tina inca 100!
                Attached Files

Comment

• arata frumos, desi nu-mi plac modelele astea de stopuri, ai putea sa pui o folie de geamuri pe partea de sus ( nu cea rosie ) daca nu ai problem cu politia,,,,multi km fara probleme ! pana acu ceva probleme cu injectia ?
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• arata bine dar nu stiu daca isi mai fac reaba daca ai vopsit si oglinzile. as fi vopsit numai la exterior cu negru. ai incercat sa vezi daca mai lumineaza bine? mai ales daca ii pui si folie...

Comment

• Merci Tudor,nici mie nu-mi place prea tare acest model,dar nu gasesc altceva,m-am gandit si la folie dar ceva light ca nu vreau sa iau din intensitatea luminii prea mult.Cu injectia,multumesc lui DUMNEZEU,pana acum nici o problema si asta urez la toata lumea,bafta! B997NDL: am testat si se vede destul de bine,ai dreptate dar eu sunt nebun dupa negru!
                      Last edited by adil; 4 April 2012, 12:52.

Comment

• adil cati mai multi km fara probleme,iar stopurile parerea mea ca o sa dea bine,sunt curios cum o sa dea pe masina,bafta la lucrare.

Comment

• Merci mult Cosmin si tie la mai multi si sper ca cel tarziu vineri sa fie montate si revin cu poze bineinteles,bafta si tie!

Comment

• Multa bafta si cat mai multi km fara probleme! Ai prins bordul in poza ca si mine.99999....100000. E super senzatia.

Comment

• logan21cdc : merci mult si la mai mulți pentru toată lumea,bafta!

Comment

• Salut,azi am terminat stopurile,mai tarziu sper sa le si montez,mie i-mi plac sa vedem cum vor da pe masina,si niste km in plus,revin cu alte poze!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google