............si cum sunt un pic maniac si verific masina de 2 sau 3 ori pe zi,am achizitionat 2 telescoape de Clio (340 Nm) sa-mi fie mai usor,sper sa mearga,voi vedea maine!
856-d-6
Collapse
X
-
salutare ! frumoasa masina, si iti urez sa le sucesti gaturile la marochini cu ea !
astept cu nerabdare ceva poze cu telescoapele montate, pe mine ma bate gandul la asa ceva de mult dar am tot lungit-o...
bafta !
Comment
-
Salut,azi am incercat sa montez telescoapele la capota dar pana la urma am montat doar unul,a fost suficient,cu doua lovea prea tare la deschidere,e foarte practic cu telescop,chiar se merita sa ai asa ceva, si tot azi am schimbat si gumele de 205/50/15 cu unele 195/50/15,din pacate nu am mai gasit 205/50,dar sunt foarte bune si astea,directia un pic mai supla.
PS: scuza-ti praful de pe masina,face parte din decor!
Comment
-
arata misto cu telescop .. dar barum ? vazusem ca lumea pe forum nu sunt multumiti de firma asta deloc, gen kormoran, ambele vin din fabrica echipate astea..sper sa fii multumit" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Merci TUDOR,in legatura cu gumele,asta e tot ce-am gasit acum,eram obligat sa le schimb,dar sa stii ca Barum fac si gume de buna calitate,astea arata foarte misto(20 euro/bucata) in comparatie cu cele de pe Logan si sunt fabricate in Portugalia. Tipul mi-a promis pentru saptamana viitoare niste Bridgestone,daca le aduce le schimb,bafta!
Comment
-
Salut baieti,din pacate necazurile nu vor sa-mi dea pace,nici n-am apucat sa ma bucur de stopuri ca mi-au si spart unul,in plus plasticul din care sunt facute nu este de buna calitate,zic eu,chiar daca au fost 46° afara si a batut soarele in ele,nu trebuia sa se topeasca,asta e traiesc in Africa si asta i-mi ocupa tot timpul. Cred ca o sa revin la cele originale,le voi inegri usor si voi incerca sa pun leduri,ce parere aveti?
Comment
Comment