856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare baieti,sa stiti ca sunt inca in viata,dar nu prea am noutati,aveam multe proiecte care s-au dus pe apa Sambetei cum se zice ,dar asta e,am schimbat culoare la tamburi si saptamana asta vopsesc si etrierii,mi-a placut mult culoarea si da bine cu negru,ce parere aveti? Si ca intotdeauna niste km in plus! Poze la final!
    Attached Files

Comment

• Arata bine imi place culoarea.

Si multi km inainte.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Bravo!Arata bine!

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
          parerea mea e sa nu schimbi asa de des uleiul la motor invatal cu un singur tip de ulei,iar adidiv eu unu nu am bagat si am deja 109,000km inportat sa mergi mai turat,cati mai multi km fara probleme,mai cata si ma depasesti la km.
          Sa stii ca tuseste motorul daca-i schimbi tipul de ulei. La fel ca la fumatorii inraiti cand schimba tigarile.

Mai sunteti ma de-astia cu idei crete?

Aditivul acela de curatat injectoare nu face mare lucru. Important este sa pui motorina de calitate buna. Stilul de mers trebuie adaptat in functie de posibilitatile masinii, nu este musai sa mergi turat, ci este recomandabil sa folosesti cat mai mult din capacitatile masinii (cuplu, putere, turatie)

@cosmin83, un pic de gramatica n-ar strica sa inveti, poate reusim si noi sa intelegem ce tot spui tu acolo pe limba ta.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• adil iti voi face o vizita in unul din week endurile de stat in ElJadida

Comment

• B-53-SDP : Multumesc i-mi pare bine ca-ti place,am avut de unde ma inspira,la mai multi!

VlaD2803 : merci mult!

dsign : in totalitate de acord cu tine,de 10 ani nu pun decat de la shell si niciodata vreo problema.

cos_min_i : esti bine venit prietene!

Salutare prieteni loganisti,vreau sa-mi dati parerea voastra in ceea ce privesc cauciucurile.Zilele trecute m-am contrat un pic cu un prieten care mi-a zis ca din cauza ca am pus gume 195/50/15 in loc de 185/65/15 i-mi inregistreaza mai multi km decat fac real,adica in loc de 200 km i-mi inregistreaza 210.
              Last edited by adil; 4 September 2012, 16:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut

Cele pe 195/50R15 sunt cu 7.3% mai mici ca marimea stoc. Cele stoc fac 850 rotatii/ mila (nu kilometri, mila) iar cele folosite de tine 917.
                Computerul tau de bord este invata sa calculeze distanta parcursa cu diametrul cauciucurilor stoc. El pur si simplu numara rotatiile rotilor si stie ca daca a facut X rotatii, a parcurs 1km sau 1mila...
                Uite, de ce m-am folosit eu, click aici

Comment

• Azi am pus gume Michelin Pilot Exalto 195/50/15,i-mi plac la nebunie gumele astea si ca de obicei traditionalul schimb de ulei si filtre,am revenit la Castrol Edge TD 5W40,am mai schimbat si carcasa la telecomanda si cam atat.

PS : Chiar daca sa zicem ca gumele astea dau eroare nu prea ma intereseaza,important e ca sunt excelente la drum.
                  Attached Files

Comment

• Buna alegere la ulei si eu tot cu din asta merg si sunt multumit de el.

Multi km inainte.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Sunt curios cum vor arata pe masina,sa pui niste poze te rog.

Comment

• foarte buna alegere la anvelope.

Comment

• ......cateva poze,scuze e murdara rau dar pe unde a intrat numai ea stie saraca,si in bonus Taxi Logan "TIUNING" Casablanca ,hahahaha!
                          Attached Files

Comment

• si eu care credeam ca numai la noi sunt specimene dastea; sau o fi roman ??

Comment

• Un nou sens dat conceptului de "tuning mioritic". Se pare ca "miorita" a ajuns brand mondial.

Comment

• Salutare,mai intai vestea proasta : Ieri am fost la Marrakech,am lucrat intr-o zona unde in afara de praf nu gasesti altceva,asta pentru a intelege de ce este asa murdara,la intoarcere o "tanti" cu un Range Rover nou nout,a zis ca ce-ar fi daca mi-ar trage un sut in fund,si asta a si facut,nu m-am suparat prea tare pentru ca a fost draguta si m-a despagubit pe loc,mi-a indoit un pic capota la portbagaj,in orice caz Luni am intalnire cu mesteru pentru clean.
                                Vesti bune : Maine Negruta mea va avea mai multi cai putere,in sfarsit i-a venit si ei randul,dupa care jos cu catalizatorul,traseu de 50 mm si bine inteles o evacuare pe masura.
                                Am achizitionat in sfarsit si alarma care va fi montata saptamana asta,si voi modifica si grila,mai departe vom vedea!
                                Si o poza la statia de benzina sa vedeti si voi cat de ieftina este motorina aici,si sa va fie mai usor de calculat sunt 11.3 dirhami pentru 1 euro.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google