856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merci Narcisuc20,fac si eu ce pot si cand pot,tu n-ai mai mesterit nimic?
    Pentru jante m-am hotarat,le fac aurii,da cel mai bine cu negru.....va urma!

Comment

• Fata de Adil nu pot sa am decat cuvinte de lauda fie la adresa lui ( Mare om , mare caracter ) fie la adresa "Negrutzei" care merge impecabil si arata impecabil dupa toate eforturile depuse ... fiecare parte a masinii are amprenta lui Adil de la numarul din fata pana la numarul din spate ... tot respectul

Am adaugat cateva poze si diseara voi pune mai multe

Cand vii in tara nu pleci pana nu conduci albinutza si pana nu te simti cum m-am simtit eu in 2 zile alaturi de tine si familia ta !!!
      Attached Files

Comment

• Merci mult Cosmin pentru cuvintele frumoase,cand voi veni in tara vreau sa-l bat si eu pe FOF,hahaha glumeam.

Comment

• Ce legatura are fof cu asta?

Comment

• Nu are nici o legatura era doar o gluma,ai o masina de invidiat,asta e tot!

Comment

• nu o sa mai am

Comment

• I-mi pare rau sa aud asta,nu te intreb de ce,nu este treaba mea dar sper sa revii cu alt proiect!

Comment

• ............si hai sa ne mai inspiram un pic din "tuningul marocan"!!!!!!!

......uitasem sa va spun,nu prea se vede bine in poza dar acest Logan are 4 iesiri de esapament,va dati si voi seama........
                  Attached Files
                  Last edited by adil; 8 October 2012, 02:47. Reason: uit

Comment

• asta e tuning ''iecstrem'' , ce dungi ''reising'' , navigatie ca la BMW)))
                    sigpic

Comment

• Nu am mai mesterit nimic nu am mai avut "timp" si sincer nu prea ma mai trage sufletul sa mesteresc pe la ea....!

Comment

• Salutare prieteni,asa cum am mai spus eu postez doar cand am probleme. Ieri l-am adus pe tata socru de la spital,a facut o operatie de apendicita,toate bune si la locul lor numai ca pe drum m-am oprit la farmacie sa-i cumpar medicamentele(am parcat pe stanga,strada fiind cu sens unic),iar el neavand ce face a deschis portiera fara sa se asigure,urmarea este evidenta,nu pun poze ca m-am enervat prea tare,in schimb am mai facut niste km si de nervi am inceput lucrul la grila!
                        Attached Files

Comment

• te inteleg, dar se va repara. era bine sa fi avut casco.
                          dar oricum se face ca noua. nu dispera.

Comment

• Sigur se va repara pentru ca nu este afectata prea tare iar una noua costa aici 260 de euro. Am urmat sfatul bunului prieten Cos_min_i si am achizitionat toate piesele necesare : kit distributie,curea de alternator,pompa de apa si antigel,maine urmeaza "distractia"!
                            Attached Files

Comment

• Salutare toata lumea si chiar daca este cam tarziu vreau sa va urez si eu un an nou cu bucurii,sanatate,fara incidente neplacute si cat mai multe modificari! Eu in afara de kilometri nu am mai facut absolut nimic,am vrut sa vand Negruta dar nu m-a lasat sufletul,sper cat de curand sa ma reapuc de treaba,bafta la toata lumea!
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google