856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Merci FlorinSCF,te-am inteles perfect, azi am avansat cu deschiderea portbagajului din telecomanda,ramane pentru maine acea piesa care uneste cele doua tije,nu stiu cum se numeste dar n-am gasit nicaieri asa ca sunt obligat s-o confectionez si dupa aia poze si filmulet , mai departe...............
    Am fixat modulul pe capacul de la sigurante, parerea voastra?
    Attached Files

Comment

e perfect.... asteptam rezultatul final!!

Comment

sunt curios cum a iesit la final,arata bine jucaria,bafta in continuare la realizari.

Comment

Salut, azi am terminat cu deschiderea portbagajului,loveste cam tare pe final si nu-mi place deloc,daca aveti ceva idei ar fi genial,am telescoape de 100 N.
          Ieri am lucrat si la sono, revin cu poze dupa; poate cineva sa-mi spuna cum fac sa pun un filmulet aici?
          Attached Files

Comment

Salut.

Loveste prea tare fiindca e slabut amortizorul. Pune 2 de 120N si v-a fi mai ok.

Filmuletul il pui cu ajutorul iconitei YouTube (daca dai Advenced cand dai un Reply, e penultima inconita de deasupra casutei unde scri mesajul) in care introduci linkul. Asta nu merge tot timpul, asa ca mai bine pui doar un link catre filmulet

Comment

DaniD : telescoape de 120 nu am gasit,inca mai caut , merci pentru info sper sa mearga http://www.youtube.com/watch?v=kyC-ZRkVpgk

Comment

Am mai mesterit ceva prin portbagaj,inca n-am terminat tre sa ascund un pic firele dar important e ca am reusit un bass "perfect"(pentru mine)
                1 buc. sub Pioneer TS-W259D4 25cm doua bobine 1200 w
                1 buc. ampli Kenwood 350 W , in rest m-am ocupat de tot singur singurel ca intotdeauna. Acum urmeaza sa schimb si difuzoarele originale,nu sunt inca hotarat ce sa pun, pareri?
                Attached Files

Comment

Felicitari pentru masina. Este de apreciat faptul ca tot ceea ce ai facut ai facut de unul singur si a iesit super.

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea si multi km fara probleme.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Merci SDP'ule ,multi km fara probleme si tie si sincer ce-ai facut tu cu "Alba ca zapada" e "jos palaria" !

Comment

Frumos sistem audio, poate ampliful n-ar strica sa fie mai puternic. Eventual mai pui un sistem de boxe pe 16.5cm in usa din fata si iti ajunge Ca si extra optiune, poti insonoriza usile, ba chiar toata masina Uita asta e un dif decent

Apropos, nu merge filmuletul. Da eroare youtube.

Comment

DaniD : Multumesc mult pentru info , cred ca pe spate o sa pun boxe mai puternice de genul 350 W si le trec prin ampli iar pe fata cum ai spus si tu . Nu stiu de ce nu merge filmuletul dar daca intri pe youtube si cauti "deschidere portbagaj din telecomanda Dacia Logan " sigur o sa mearga , poate am facut eu vreo greseala.

Comment

Poate la un moment dat te va deranja sa auzi sunetul doar din spate. O sa ai in felul in care zici tu prea multa putere in spate. In mod normal sunetul trebuie sa vina din fata. Daca pe spate ai toate dofuzoarele amplificate, cele din fata vor fi "acoperite" de sunetul celor din spate. Amplifica cele din fata si lasa doar sub-ul amplificat in spate.
                          Eventual intra intr-un mag de specialitate sa te mai sfatuiasca si ei

P.S. Am vazut filmuletul. Daca nu gasesti amortizoare tari muta arcul in pozitia cea mai inalta, adica in prima taietura de sus, ca sa nu fie foarte tensionat si poate nu va trage asa de tare usa.
                          Last edited by DaniD; 15 October 2011, 08:59.

Comment

Ai dreptate DaniD , mi-am dat seama ,cred ca doar o sa schimb boxele si atat fara sa mai amplific pentru ca deja e suficient ,am nevoie doar de inalte ca bas e destul.

Comment

Buna asa!

Ce urmeaza pe lista?

Comment

Urmeaza un relooking si cred ca o sa incep prin a da jos cromul din fata , nu mi-a placut niciodata.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google