856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am montat becurile cu led.....ce sa zic, sunt aproape multumit,nu bat asa de bine ca xenonul dar pentru moment raman asa.
    Attached Files

Comment

• Asa banuiam si eu ca nu or sa rupa norma. Asta e treci inapoi la xenon.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Bat mai bine decat cele originale?

Comment

• nu au cum sa bata mai bine ca stock..
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Sigur revin la xenon dar caut ceva de foarte buna calitate. Despre leduri nu pot sa zic ca nu bat deloc dar totusi speram la mult mai bine,asta e,am incercat si eu!
            Last edited by adil; 24 July 2013, 22:27. Reason: gresit

Comment

• vorbim de proiectoare ? alea ar trebui sa fie galbene ca sa-si faca treaba. Deci in niciun caz leduri sau xenon. eu vreau sa pun folie galbena pe proiectoare.
              La placute de frana nu pui de plastic pt ca arata mai bine.

Comment

• Tu chiar crezi ca folia galbena rezolva problema? Daca era asa atunci toti fabricantii de masini ar fi facut proiectoarele galbene. Poate intr-o buna zi am sa incerc si solutia asta chiar daca nu stiu cum va da lumina alba din faruri cu galbenul din proiectoare.
                PS : faza cu placutele din plastic...............chiar era nevoie?

Comment

• poate ca nu era nevoie. dar voiam sa subliniez ca multe dotari sunt pentru siguranta in trafic si eu unul nu le-as modifica afectandu-le scopul. fiecare face ce vrea, nu voiam sa supar pe cineva.

Comment

• Stai linistit ca n-ai suparat pe nimeni,nu pot sa ma supar eu pe tine,esti printre putinele persoane care au inteles situatia in care ma aflu. Sunt total de accord cu tine dar totusi am inteles ca sunt becuri cu led mult mai puternice decat ce-am cumparat eu,ramane de vazut,bafta!

Comment

• ....of ce se mai aduna kilometri,parca ieri aveam 145000 si acum am aproape 155000,bineinteles i-am cumparat tot ce trebuie pentru aniversare.
                      Attached Files

Comment

• Spray-ul ala ce contine, pentru ce este?
                        sigpic

Comment

• Nu e spray,e aditiv pentru motorina.

Comment

• Foarte frumoasa masina ! A meritat sa stau 2 ore sa citesc toate posturile ! Multi km in continuare !
                            http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

• Multumesc la fel xplood,cum am mai spus,pacat ca nu am si eu acces la accesorii ca ar fi aratat mult mai bine!

Comment

• Cati mai multi km fara probleme,dar de ce bagi aditiv?eu nu am bagat deloc si am 130,000 km,trage cumva mai bine?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google