856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut baieti , azi venind de la Tanger spre Casablanca .... ploua cu galeata , nu vreau sa va plictisesc , postez si eu asa de nervi ca nu am timp sa fac nimic la Negruta mea !
    Va rog mai vreau idei pentru fata , plasa sau nu? Eu as vrea ca protejeaza radiatorul !
    Attached Files

Comment

• Salut

Merge plasa, da destuld de bine! Numai sa fi atent si sa pui si sus si jos de un fel.

Comment

• Cu uleiul ala sigur o sa mearga ceas din ala o sa pun si eu in masina mea.

Poti pune plasa dat mai bine muncesti un pic si faci grila fara emblema si prelungesti acele 3 linii.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Originally posted by adil View Post
          Azi Negruta mea a primit cadou ulei si filtre noi ca tot a implinit 90000 km
          nu vreau sa par carcotas dar castrol recomanda pt 1,5 dci ulei castrol edge 5-40 fara sa fie turbo diesel. nu stiu de ce.. dar probabil e mai putin turbo decat credem noi... http://www.castrol.com/castrol/ifram...tentId=7044829

si culmea ca la 1.6 din 2006 recomanda castrol edge turbo diesel 5-40 nu stiu de ce. tasteaza dacia in casuta "model search" si click "go". apoi iti vor aparea toate daciile si dai click pe ce te intereseaza
          Last edited by B997NDL; 4 November 2011, 13:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Masina arata bine asa cum e, nu ii pune plasa, o sa iti para rau mai tarziu...Eu am avut plasa si dupaia mi-a parut rau...Depinde si cum iti place tie...Bafta!
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• intr-adevar, nici eu nu i-as pune plasa. arata mai bine asa. scoate-i emblema si eventual vopseste grila in culoarea masinii

stiu ca e tot neagra dar crede-ma ca arata altfel in negru metalizat decat negrul ala urat de plastic ordinar
              Last edited by B997NDL; 4 November 2011, 16:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• DaniD : Evident ca sus si jos, trebuie sa fie o simetrie
                B-53-SDP : Folosesc acest ulei de cand aveam 16000 km si masina er

Comment

• frumoasa masina!

Comment

• Scuze pentru postul de mai sus , a fost o greseala

DaniD : Evident ca sus si jos trebuie sa fie o simetrie
                    B-53-SDP : Folosesc acest ulei de cand aveam 16000 km si am renuntat la schimbul de la Dacia Services , este enorm de mare diferenta , recomand !
                    B9976NDL : Cunosc siteul Castrol si daca cauti Dacia Logan 1.5 dci vei gasi Castrol Edge Turbo Diesel 5w40 ; emblema e scoasa deja se vede in poza nu? iar sub cromul ala era deja vopsit negru metalizat

FloNZN : Merci , nu i-as pune plasa dar ma tot gandesc sa protejez radiatorul

Merci ZIK si a ta e super
                    Last edited by adil; 4 November 2011, 18:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• E foarte bine atunci daca de atatea zeci de mii de km e ok masina atunci il pun cu increde.

Este prima parere spusa din experienta multumesc mult
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• B-53-SDP : cu mare placere , eu nu recomand ceva decat daca sunt convins din propria experienta , sincer acest ulei ,spun cei de la Castrol este garantat 15000 km dar l-am schimbat mereu la 10000 si era inca foarte bun.

Comment

• Sfatul meu in legatura cu bara ar fi urmatorul, colanteaza emblema in negru si pune-o la loc, si ai scapat, arata foarte naspa fara emblema acolo plasticul acela!

Comment

• Narcisuc20 : Merci , este o solutie buna pentru moment !

Comment

• Salut, am avut 15 min. libere si am colantat emblema cu carbon pe negru, sper sa va placa ,o pun maine pe masina .
                              Attached Files

Comment

• Frumoasa lucrare o sa dea bine! Sa vedem poze cu ea pe masina!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google