856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 856-d-6

Salutari din Casablanca , ma numesc Adrian si dupa cum vad sunt cam singurul loganist din afara. M-am hotarat sa-mi prezint si eu negruta mea :

- Logan Laureate 2008
    - 1.5 dci 65 cai
    - 84000 km
    Am facut cateva modificari si tin sa multumesc de ajutor in special lui Cristi Streulea si nu numai. Planuri de viitor am multe dar problema mea mare este ca aici nu gasesc mai nimic deci voi avea mare nevoie de voi.
    Am achizitionat un set de angel eyes pe care le-am vopsit negre si am schimbat ledurile , nu le-am montat inca sper la sfarsit de saptamana daca timpul i-mi va permite si pun si poze.
    Attached Files

foarte frumoasa negrutza ta.

Comment

Simpla si frumoasa....jantele le ai omologate acolo? ca imi par a fi pe 16"...
      AG 64 P U F

Comment

salut....e gri sau verde cameleon ? ca nu-mi dau seama.. in orice caz sa o fugaresti sanatos...arata bine pana acum...o folie poate si numarul la locui lui...in rest motorina si drum bun
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

foarte frumoasa masina...
          "PH-66-SIX"
          Dacia Golan 1.4

Comment

imi place. arata foarte bine, cu exceptia ornamentului acela argintiu (poza 8). nu mi-o lua in nume de rau - parere personala.
            in rest e ok. succes in tot ceea ce ti-ai propus!
            Stock is boring...
            My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Multumesc razvanamza fac si eu ce pot Cristypuff jantele sunt pe 15 si aici nu am nevoie de omologare
              Tudor masina este neagra iar faza cu folia am doar pe spate pentru ca este cam interzis pe aici daca masina nu are din fabrica, nu se omologheaza iar numarul am obosit sa-l tot schimb in fiecare luna si m-am hotarat sa-l pun jos si de 6 luni nu mai am probleme.
              Merci Ph.66.SIX

Mihai, eu am intrat pe forum pentru ca vreau sa va cunosc mai bine si pentru ca am mare nevoie de ajutorul vostru si parerile voastre,nu voi lua in nume de rau pe nimeni din potriva,merci mult pentru apreciere, daca am timp poate montez si angelurile azi.
              Last edited by adil; 31 August 2011, 10:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Frumusica foc masinuta, mai ales ca e neagra . Sa o modifici in continuare cu placere.
                Ce planuri mai ai pentru ea?
                Super Oferte Accesorii Logan

Comment

masina ai cumparat-o din romania sau din maroc?

Comment

Masina e cumparata din Maroc si ca planuri pentru viitorul apropiat am multe in primul rand o remapare si trebuie sa mai coboare ca e cocotata rau de tot

Comment

Frumoasa negruta ta si spor in continuare la modificari !

Comment

Originally posted by adil View Post
                        iar numarul am obosit sa-l tot schimb in fiecare luna si m-am hotarat sa-l pun jos si de 6 luni nu mai am probleme.
                        .
                        ce fel de probleme ?
                        sti ca grila aia are un rol acolo , nu e doar de ornament pentru placuta.

succes cu masina , farurile v`a schimba mult fata masinii , bafta !

Comment

CataFOT stiu ai dreptate dar de fiecare data cand las masina in strada gasesc numarul lovit sau chiar indoit si asta m-a facut sa-l pun pun jos dar l-am facut in miniatura sa nu afecteze prea mult

Comment

Super frumosa masinuta!! Negru.. culoare de mafioti!Ii sta bine cu numere straine.. mereu mi-au placut loganurile cu numere straine.. nu stiu de ce!! Uite ca sa-ti faci o idee si ca sa fiu eu primul care iti face un vt, mai jos ai niste poze
                            Attached Files

Comment

Frumoasa negresaBafta in continuare la tunat

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google