asta cred ca se potriveste cel mai bine,parerea mea, va rog alte pareri si merci inca o data MAESTRE esti foarte amabil
856-d-6
Collapse
X
-
azi am inceput si eu lucrul la deschiderea portbagajului din cheie , stiu nimic nou pentru voi ,dar am mai spus aici nu gasesc absolut nimic care sa aiba legatura cu loganul deci am fabricat modulul singur singurel (mai am de lipit doua borne de fixare a firelor),astept criticile voastre.
Comment
-
Merci B-64-MVP , azi am terminat modulul (lipsa de timp) si maine dimineata montajul, revin cu poze si filmuletLast edited by adil; 9 October 2011, 02:16.
Comment
-
Originally posted by adil View PostSalut , pacat ca timp este dar este si vreme rea , nu am putut monta angelurile, poate mai pe seara si revin cu poze; apropos stie cineva cum pot face rost de 2 stickere cu LOGAN CLUB ? Merci mult!
Spor la modificariLast edited by nicu_rcn; 9 October 2011, 09:52.sigpic
Comment
-
Uite atatea sunt http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1085 ... la fiecare intanlire 2-3 insi!
Comment
-
Frumoasa masina .. culoare si mai ales numerele .. si eu sunt de acord cu alt user de aici .. ca mereu si cele din franta .. sau alte tari .. par mai deosebite .. da un feeling de eleganta de unic .. de altceva .. intelegi tu :PNu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..
Comment
Comment