856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

asta cred ca se potriveste cel mai bine,parerea mea, va rog alte pareri si merci inca o data MAESTRE esti foarte amabil

Comment

azi am inceput si eu lucrul la deschiderea portbagajului din cheie , stiu nimic nou pentru voi ,dar am mai spus aici nu gasesc absolut nimic care sa aiba legatura cu loganul deci am fabricat modulul singur singurel (mai am de lipit doua borne de fixare a firelor),astept criticile voastre.
      Attached Files

Comment

Felicitari! Asteptam mai multe poze si chiar un filmulet

Comment

Sper sa reusesc sa termin treaba azi si pun mai multe poze si un filmulet

Comment

ai senzor de ploaie sau mi se pare?
            frumoasa masina
            I changed her oil , she changed my life
            sigpic

Comment

multumesc Stapane de logan ,nu,nu am senzor de ploaie

Comment

Bine ai venit printre loganisti adrian, ai o masina frumoasa, culoarea e super !!! Te ajutam cu mare placere cu accesorii si piese pentru masina daca ai nevoie ! ! ! Respect si spor la modificari !!!
                sigpic
                The MVP

Comment

Merci B-64-MVP , azi am terminat modulul (lipsa de timp) si maine dimineata montajul, revin cu poze si filmulet
                  Attached Files
                  Last edited by adil; 9 October 2011, 02:16.

Comment

Originally posted by adil View Post
                    Salut , pacat ca timp este dar este si vreme rea , nu am putut monta angelurile, poate mai pe seara si revin cu poze; apropos stie cineva cum pot face rost de 2 stickere cu LOGAN CLUB ? Merci mult!
                    sunt doi colegi care fac stickere, alexyno si turturel, nu stiu insa daca trimit si afara, insa ia legatura cu unul din ei si poate rezolvi ceva!
                    Spor la modificari
                    Last edited by nicu_rcn; 9 October 2011, 09:52.
                    sigpic

Comment

Multumesc Nicu dar cred ca o sa coste mult prea mult , incerc sa le fac aici si stii ce mi-a trecut prin cap? poate reusesc sa fac un Logan Club Csablanca

Comment

Sunt asa de multe loganuri in Casblanca?Daca reusesti mai mult ca la Giurgiu iti trimit o bere prin Fan Courier

Comment

Maestre am zis mai mult in gluma dar totusi nu stiu cate loganuri sunt in Giurgiu, in Casablanca sunt foarte multe.

Comment

Uite atatea sunt http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1085 ... la fiecare intanlire 2-3 insi!

Comment

Cred ca pot sa fac mult mai bine ca la Giurgiu, de cand am inceput cu modificarile am cunoscut multi proprietari de logan care vor sa faca ce-am facut eu ,nu stiu daca dar ar fi frumos zic eu , nu?

Comment

Frumoasa masina .. culoare si mai ales numerele .. si eu sunt de acord cu alt user de aici .. ca mereu si cele din franta .. sau alte tari .. par mai deosebite .. da un feeling de eleganta de unic .. de altceva .. intelegi tu :P
                                Nu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google