856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am prins gustul de modificari si asta din cauza voastra,v-a multumesc inca o data si v-a prezint fata de astazi a negrutei mele (este in lucru si am nevoie de ajutor) vreau sa pun plasa dar nu sunt hotarat cum sa decupez plasticul.
    PS: mii de scuze pentru praful de pe masina n-am vrut sa o spal acum ,o spal mai rar mi-e frica de rugina.
    Attached Files

Comment

Ce hazliu esti! Lasa tu rugina...
      Intr-un singur fel poti decupa, vezi ulterior sa-l finisezi bine sa nu ramana urme. Taie sa fie peste tot la un nivel, putin smirghel si cu asta basta Am avut poze, dar nu le mai gasesc. Sunt si pe forum, numai trebuie cautate:P

P.S. Uite aici un mic tutorial
      Last edited by DaniD; 16 October 2011, 17:13.

Comment

Merci DaniD nu-mi ramane decat sa ma apuc de treaba

Comment

Am achizitionat 2 ecrane LCD cu tot cu "tetiere" din piele si am inceput montajul , de fapt trebuie doar sa mai fac legaturile cu lectorul DVD si gata.
          Attached Files

Comment

foarte frumoase ecranele, la ce bani te.a dus achizitia lor?
            sigpic

Comment

Merci Nicu , ecranele m-au costat 230 de euro iar lectorul DVD,DIVX(USB,SD) a costat 110 euro

Comment

BV!!! Felicitari. Dar vrei sa-ti spun ceva? Sa stii ca o data ce te-ai apucat nu mai termini, mai ales ca te-ai bagat cu noi

Comment

Maestre i-mi asum pe deplin resposabilitatea si cu ajutorul vostru si bine inteles dupa posibilitatile mele sper sa reusesc sa fac onoare acestui site.

Comment

frumoase ecranele sa le legi cu bine.le-ai luat noi sau de la o masina lovita.

Comment

cosmin83: multumesc , le-am cumparat noi din magazin , in Romania cat costa?

Comment

salut! frumoasa masina! ar merge foarte bine bad boy-ul. ce model sint jantele, si ce firma?

Comment

B997NDL: multumes pentru apreciere , jantele sunt marca TG RACING pe 15 cu gume 205/50/15

Comment

Salut baieti, daca tot n-am avut timp sa mesteresc la Negruta mea ,va prezint noua achizitie a familiei, mai bine zis "masina DOAMNEI mele".
                            O cheama ALBA ca la noi in familie ori e alba ori e neagra , Clio 1.2 16V 75 ponei "fortosi" , in rest toate optiunile posibile, i-au spus cica CLIO EXCEPTION, problema este alta , DOAMNA mea ca mai toate DOAMNELE cand am cumparat-o nu a vazut decat dotarea interioara a masinii nu si motorizarea, crezand ca scaunele din piele o vor face sa zboare.Daca aveti vreo idee ce-as putea face sa-i dau un pic de putere in plus as scapa de o problema , merci mult de tot!
                            Attached Files

Comment

Iti ofer eu faimosul 1.4 din loganul meu si tu-mi trimiti tot interiorul! Ce zici?

Poti face o resoftare, castigi vreao 7-8CP in plus. Pui admisie sport de la K&N si se va schimba putin. Astea ar insemna cea mai mica investitie.

Daca nu ai posibilitatea de chip tuning, ti-l faci tu. Adica iei legatura cu Doc si vorbesti cu el, cum sa cumperi un aparat de ala cu care poti descarca si incarca softul din ECU la masina. Cu ajutorul aparatul descarci softul, il trimiti pe mail lui Doc, el il modifica si ti-l trimite inapoi. Va intelegi printr-o metoda de plata si voila! Pe urma poti face tu treaba asta si la alti posesori de logan din Casablanca Mai faci si tu un ban in plus. Te faci dealer DimSport
                              Ah ce idei am in cap la ora asta

Comment

Sa o stapaneasca sanatoasa si sa o plimbe fara probleme sute de mii de km.

Alba exact cum imi place mie.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google