856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

DaniD: Merci mult pentru raspuns dar cred ca va fi cam complicat cu DOC , am gasit azi un tip care vine din Belgia si face remapari , incerc desi du da prea mult pe acest motor.
    SDP: Merci si tu la fel si las-o Alba ca-i sta bine!

Comment

sa le stapaniti sanatosi,
      pentru alba, poti sa ii faci un tuning serios cu turbo + intercooler + soft si te costa....
      sigpic
      Ambition 1.5 dc

Comment

dani030669: merci mult, in legatura cu aceasta modificare cred ca ori ai uitat sa termini fraza ori n-ai vrut de frica sa nu ma sperii!

Comment

Felicitari, uite ca nu doar in Romania sunt Loganuri aranjate, bravo, bravo!
          Ai doua masini senzationale... imi place ca vrei sa o tii si originala (Logan).
          Daca tot mai vrei sa mesteresti pe la masina... fa o izolare fonica!
          Ai aici un link cu mai multe tutoriale pe subiect, by Streulea.
          Tutoriale Logan - Izolare fonica

Toate bune!
          My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

C&S : Multumesc ,ma bucur ca-ti place ceea ce-am facut pana acum, m-am gandit la treaba cu izolarea fonica ,stiu clipurile lui Streulea de mult timp , probabil ca voi face si aceasta izolare intr-o zi dar momentan vreau sa termin modificarile exterioare(clean,bad boy,plasa,anulat deschiderea mecanica usa dreapta,etc.) si sa-i fac o vopsea integrala,dupa care faimoasele arcuri pe care nu le gasesc in Maroc si sigur voi fi obligat sa le comand in Romania dar la ce pret nu mai stiu !

Comment

Salut baieti, in legatura cu arcurile alea nu poate nimeni sa-mi dea o informatie de pret al transportului din Romania in Maroc?
              Daca cineva poate sa ma ajute ,pot sa-i trimit prin Western union banii de arcuri + transportul.

Comment

Care arcuri mai exact? H&R? Weitec? Nou sau SH? Eventual vrei si amortizoare sau doar arcuri?

Comment

Salut DaniD , cred ca H&R sunt perfecte si da vreau doar arcurile pentru ca din cate am vazut merg bine cu amortizoarele stock.
                  Multumesc mult pentru interes si astept un raspuns.

Comment

Ieri Negruta a implinit frumoasa varsta de 90000 km, si asta fara nici o problema,sunt placut surprins si sper sa facem multi km impreuna.
                    Astept raspuns pentru arcuri!
                    Attached Files

Comment

crezi ca va fi bine cu arcuri scurte si amortizoare stoc?! la un moment dat ma batea gandul...pt drumuri lungi s-o mai las si eu dar nu cred ca e bine pt bucuresti. poate in casa blanca ai drumuri bune... mi-as jua reglabile. sa ceva gen low familia. ca sa pot s-o ridic cand vreau. http://www.youtube.com/watch?v=w0JRY3Sd6io de fapt aici poti vedea masini adevarate si tuning real

genul ala de suspensii am inteles ca sunt air rider. asa ceva ar fi tari!!
                      Last edited by B997NDL; 30 October 2011, 01:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

B997NDL : drumurile sunt destul de bune aici in comparatie cu Romania,m-ar tenta si reglabile depinde de pret ,nu am nici o informatie de cat ar costa + transportul .

Comment

@adil: sa stii ca nu am uitat de tine. Arcurile variaza de la 670ron pana la 850ron noi. Am dat cateva mailuri ca sa aflu dimensiunea ambalajului si greutatea intregului pachet ca sa pot afla cat costa transportul, dar nu am primit de nici unde un raspuns. Am estimat o greutate de 5kg cu dimensiuni 45x45x35 cu care iese transportul pana in marok la 1080ron. Astea sunt doar preturi estimative, pana cand nu aflu dimensiuni exacte nu-ti pot comunica suma exacta. Inca putina rabdare pls.

Comment

DaniD : multumesc mult ,esti foarte amabil si nu voi uita acest lucru, astept pretul final,bineinteles cand i-l vei avea si tu.
                            P.S. : o reglabila cat m-ar costa?

Comment

Din ce am citit pe forum, este un user care si-a cumparat suspensie reglabila, e de pe noul clio care cu o ajustare infirma se poate monta pe logan si costa 1400ron. Cauta eventual si tu pe forum, mie acum imi scapa numele si am intrat de pe telefon...
                              La pretul asta se mai adauga costurile de transport.

Am primit intre timp un raspuns din partea DaciaShop.ro, asa ca treburile stau in felul urmator: dimensiuni pachet arcuri h&r 35x50x40, greutate 15kg iar conform acestor date si calculatorului de transport de pe site-ul fan courier costul livrarii pana in maroc este de 2076.38 ron.
                              Uite si linkrui: arcuri, transport La asta se mai adauga eventual costul transportului pana la cel care iti comanda produsul din romania.
                              Posibil ca aceste costuri sa varieze inca putin in functie de unde se face comanda la arcuri si cu care curieriat se trimite, dar nu foarte mult! Evident, pretul este mult mai mare in cazul celor reglabile!
                              Last edited by DaniD; 31 October 2011, 12:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

la pretul asta nu merita nu gasesti undeva pe acolo sa faci arcuri custom si sa mergi pe amortizoare stoc? sau sa tai din arcuri. am vazut multi care au facut asa si cica n-ar avea probleme. si am vazut si mai multi care folosesc arcuri scurte cu amortizoare stoc, si asta in bucuresti. daca zici ca drumurile sunt bunicele poti face linistit asta. nu merita sa dai de trei ori pe transport decat ai da pe kit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google