DaniD : I-ti multumesc inca o data pentru ajutor esti foarte,foarte amabil dar din pacate pretul e enorm de mare, cred ca pana la urma am sa fac cum a spus si B997NDL ,ca nu prea vad alta solutie, le tai asa frumos cu grija cum i-mi place mie si tre sa iasa bine, iar cand vin in tara le cumpar si rezolv treaba ca la carte. Merci mult!
856-d-6
Collapse
X
-
1. ai o masina frumoasa, tine-o tot asa
2.nu face greseala sa tai din arcurile stock
ideal e arcuri+amortizoare sport, dar sa nu renunti total la confort se poate si arcuri sport+amortizoare stock, asa cum avem multi pe aici amortizoarele stock nu vor fi afectate prea rau, scurtandu-si durata de viata dar nu cu mult; sau mai nou suspensie reglabila de reno` clio 2
3. are dreptate M V P
PS:maine intreb la posta si postez aici
Comment
-
Nu taia arcurile stock.
Mai bine astepti si cand vii in tara le cumperi.
Parerea mea, pentru ca poate o data o sa ai nevoie sa fie mai inalta si atunci ce mai faci ?
Asa daca le ai pe cele stock le schimbi si rezolvi problema.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
DaniD : Cred ca pana la urma nu le voi taia , mai astept.
B-64-MVP : Asta am zis si eu mi se pare foarte scump. Sper ca nu e nimic grav cu piciorul!
geo_ultras : 1. Multumesc pentru apreciere! 2. Nu le mai tai , astept sa gasim o solutie.
Catalin88 : Merci mult si tu la fel!
B-53-SDP : Ai mare dreptate , pot avea nevoie intr-o zi, cine stie!
V-a multumesc la toti pentru pareri si sper pana la urma sa gasim o solutie!
Comment
-
Da, are geo dreptate, azi intamplator am trecut si eu pe langa posta si mi-am adus aminte de tine, zic hai sa intreb. In schimb mie mi s-a spus in felul urmator: 410RON coletul in sine, 7.7ron asigurarea pentru colet (am pus valoare 700ron, mergand pe varianta de arcuri de la daciashop.ro) plus 205 ron fiindca este fragil si inca 205ron fiindca este colet voluminos (asta cica se percepe din cauza transportului aerian) deci un total de 830ron (rotunjit) la care se mai adauga ceva taxe vamale la tine, din pacata in functie de valoarea coletului.
Asigurare mi-au recomandat si la posta si sincer, recomand si eu, ca e lung drumu pana in maroc...
Asta ar fi oricum o varianta mult mai ieftina, desi nici asa nu este prea ieftin.
Eventual du-te si tu pana la posta din casablanca si intreaba care ar fi taxa valamala pentru 200 euro...
Comment
-
Azi Negruta mea a primit cadou ulei si filtre noi ca tot a implinit 90000 km
Comment
Comment