If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut baieti , azi venind de la Tanger spre Casablanca .... ploua cu galeata , nu vreau sa va plictisesc , postez si eu asa de nervi ca nu am timp sa fac nimic la Negruta mea !
Va rog mai vreau idei pentru fata , plasa sau nu? Eu as vrea ca protejeaza radiatorul !
Azi Negruta mea a primit cadou ulei si filtre noi ca tot a implinit 90000 km
nu vreau sa par carcotas dar castrol recomanda pt 1,5 dci ulei castrol edge 5-40 fara sa fie turbo diesel. nu stiu de ce.. dar probabil e mai putin turbo decat credem noi... http://www.castrol.com/castrol/ifram...tentId=7044829
si culmea ca la 1.6 din 2006 recomanda castrol edge turbo diesel 5-40 nu stiu de ce. tasteaza dacia in casuta "model search" si click "go". apoi iti vor aparea toate daciile si dai click pe ce te intereseaza
Last edited by B997NDL; 4 November 2011, 13:07.
Reason: Automerged Doublepost
Masina arata bine asa cum e, nu ii pune plasa, o sa iti para rau mai tarziu...Eu am avut plasa si dupaia mi-a parut rau...Depinde si cum iti place tie...Bafta!
Scuze pentru postul de mai sus , a fost o greseala
DaniD : Evident ca sus si jos trebuie sa fie o simetrie
B-53-SDP : Folosesc acest ulei de cand aveam 16000 km si am renuntat la schimbul de la Dacia Services , este enorm de mare diferenta , recomand !
B9976NDL : Cunosc siteul Castrol si daca cauti Dacia Logan 1.5 dci vei gasi Castrol Edge Turbo Diesel 5w40 ; emblema e scoasa deja se vede in poza nu? iar sub cromul ala era deja vopsit negru metalizat
FloNZN : Merci , nu i-as pune plasa dar ma tot gandesc sa protejez radiatorul
Merci ZIK si a ta e super
Last edited by adil; 4 November 2011, 18:36.
Reason: Automerged Doublepost
B-53-SDP : cu mare placere , eu nu recomand ceva decat daca sunt convins din propria experienta , sincer acest ulei ,spun cei de la Castrol este garantat 15000 km dar l-am schimbat mereu la 10000 si era inca foarte bun.
Sfatul meu in legatura cu bara ar fi urmatorul, colanteaza emblema in negru si pune-o la loc, si ai scapat, arata foarte naspa fara emblema acolo plasticul acela!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment