856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoasa masina. Imi place ca te straduiesti sa ii aduci cat mai multe imbunatatiri, cu toate ca acolo nu prea gasesti cele necesare. Mult succes in continuare
    p.s:jantele sunt pe 14'?
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Narcisuc20 : merci mult , poze maine , promit!
      retro 590 : multumesc , asta e ,fac si eu ce pot ,ma misc cu viteza melcului dar zic eu ca e frumos ce-am facut ; jantele sunt pe 15'' cu gume 205/50/15.

Comment

• Salut , azi am montat emblema colantata , da, e mai bine avea dreptate Narcisuc20 dar totusi nu este ceea ce vreau. Poate saptamana asta montez plasa ca nu am gasit un meserias care sa poata sa-mi uneasca liniile din bara, asa ca Adrian se va pune pe treaba.
        Attached Files

Comment

• mie-mi place ft tare cum arata asa....eu exact asa am, cu emblema colantata in carbon,si pe liniile de langa emblema tot carbon...bafta!
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Sincer nu imi place deloc cum vine cu plasa mai bine mai asteapta si mai cautata poate poate gasesti pe cineva sa iti uneasca liniile si atunci vopsesti si barile in culoarea caroseriei o sa fie meserie parerea mea.

Comment

• Abia astept sa vad cum o sa fie. Apropo... vezi ce le faci la liniile acelea.. ce le pui pe partea cealalta ca de la soare o sa se deformeze. Intreaba pe matheo sau pe cine mai are asa, ce au pus ei inautru lor... Sper ca m-am facut inteles.

Comment

• Eu zic ca @Narcisuc20 are dreptate nu te grabi. Asa am facut si eu la o bara si sincer am fost cam dezamagit de rezultat.

Treaba asta o poti face si tu cu conditiile: sa ai rabdare, inca o grila din care sa iei bucati din acele linii, un letcon din ala cu varful mai mare, niste electrizi de sudura pe care sa ii pui in spatele acelor linii cum am facut eu si sa topesti niste plastic peste ei ( sa ii ingripi cu plastic topit ) sa nu se lase, chit si intaritor pentru finisare si un spray negru mat.

Si uite asa iti faci grila frumoasa fara costuri ridicate.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Misto masina! Ce jante ai? (marca/model) Arata foarte bine pe Logan.

Sunt multe masini diesel acolo? Parca in zonele respective, majoritatea sunt benzinare... Cum e motorina de la ei? (calitate... si chiar pret)

Comment

• FloNZN : merci , chiar a inceput sa-mi placa mai ales ca mai multi prieteni mi-au spus ca da bine.
                    Narcisuc20 : cred ca am sa pun plasa in spatele grilei pentru protectie.
                    maestrupiersic : am inteles foarte bine,am sa fac exact cum a spus B-53-SDP,merci.
                    B-53-SDP : merci mult pentru sfaturi,am tot ce-mi trebuie in afara de bucatile din grila,o sa trec pe la dezmembrari sa vad ce pot sa gasesc.
                    ion_R5 : merci, jantele cum am mai spus sunt TG RACING pe 15'' cu gume 205/50/15 ; in Maroc dci-urile se vand foarte bine,sunt chiar foarte multe pentru ca motorina este de foarte buna calitate la SHELL,iar ptretul este incomparabil adica 7.19 dirhami , asta inseamna in euro vreo 0,63 euro centi pe litru. Te rog sa ma crezi ca am schimbat filtrul de motorina o singura data la 50000km,l-am taiat in doua si surpriza ,era atat de curat incat am crezut ca l-am taiat pe cel nou.

Comment

• ce temperaturi sunt vara acolo? presupun ca ai aer conditionat...

Comment

• ion_R5 : bineinteles ca am aer conditionat ca altfel nu poti rezista la temperaturi de peste 40° , iar in sud spre Marrakech , Agadir sunt peste 50°.

Comment

• Nu pune plasa in spatele grilei daca o sa le unesti chiar nu te ajuta cu nimic sincer daca e sa iti intre in radiator ceva iti intra cu tot cu plasa si pe deasupra se vede si foarte urat plasa in spatele grilei!

Comment

• foarte frumosa masina Adil. Imi place foarte mult ce ai facut pana acum la ea. E de apreciat faptul ca desi esti in strainatate esti pasionat de aceste "modificari". Bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus.

Numai bine!
                            Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

• Narcisuc20 : ai dreptate,ieea cu plasa in spatele grilei nu e tocmai buna,cred ca am sa pun doar jos,ce zici?
                              Mr. Danutz : multumesc pentru aprecieri si tu stii foarte bine ce inseamna sa fii pasionat de modificari,bafta si tie!

Comment

• eu sunt curios cum ai ajuns cu ea la casa blanca?! sau ai cumparat-o acolo?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google