B997NDL : masina e cumparata in Maroc.
856-d-6
Collapse
X
-
De adus in tara e mai greu,sunt mai bine de 5000 km din Maroc pana in Romania ,deci o saptamana pe drum ,e mult , de vandut nici nu ma gandesc e o masina foarte buna iar cu intorsul in tara,eu iubesc prea mult Romania ca sa nu ma intorc dar mai rar ca am o familie,copii si e mai dificil,mi-ar surade ideea sa vin in tara cu Negrutza,mai vedem.
Comment
-
Narcisuc20 : da, ai avut dreptate,in general sunt o persoana rabdatoare,prefer sa fac putin si bine; fii sigur ca o sa fac un tuto cand ma apuc de treaba.
cosmin83 : merci,sa stii ca am aceeasi problema ca si tine,meseriasii se fac foarte rari,din cauza asta fac totul singur .
Comment
-
Salut baieti ! daca tot n-am avut timp sa mesteresc la masina ,am zis ca e randul meu sa sterg un pic praful pe aici si sa va prezint un nou membru Logan Club,care de mai bine de o luna ,in fiecare zi i-mi zice "papa,ne uitam si noi pe Logan Club?" ,asa ca am zis ca merita prezentat desi nu are decat 3 ani si 9 luni. In legatura cu lucrarea la bara,am sa incep foarte curand,apropo intre timp mi-au furat dvd-ul din masina , am gasit-o deschisa,asta e.
Va rog mult daca cineva poate sa-mi faca un VT la aceasta poza cu fata modificata si lasata un pic ca si cand ara avea arcuri sport, asa sa-mi fac o idee mai clara,pentru ca n-am sa renunt la arcuri. MERCI!
Comment
Comment