856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai ce joc sa faca ca sunt 3 mufe RCA , 1 Jack si alimentarea ,sunt destul de solide iar dvd-ul nu-l voi pune in fiecare zi , doar la ocazii.

Comment

• Nu stiu daca este o idee buna, mi-am exprimat si eu parerea
      Eu prefer ca toate sa fie mascate, sa nu fie nimic la vedere.

Comment

• DaniD _ Ai dreptate cu jocul in mufe daca ma joc cu ele in fiecare zi e sigur ca in timp nu vor mai face contact cum trebuie dar nu folosesc dvd-ul in fiecare zi , poate o data pe saptamana deci cred ca nu va fi o problema ,ce zici ?

Comment

• Daca nu umbli in fiecare zi la ele, desigur o sa tina mai mult!

Comment

• Pune-l tot acolo unde era si celalalt si il iei seara. E cel mai sigur.

Comment

• m-am gandit daca l-ai prinde sub bord in partea volanului unde deschizi capota mai exact unde regelezi farurile acolo jos ce zici ar merge cred,trebuie masurat,bafta.

Comment

• maestrupiersic _ exact asta am sa fac maestre,un vt ceva , nimic?
                cosmin83 _ merci pentru idee ,nu e rea,am incercat sa vad ce da dar pana la urma tot in torpedou este locul lui.

Comment

• Salut baieti , cam liniste pe aici pe la mine, m-am pus pe treaba cu modificarile,ma misc incet dar sigur ,sper sa va placa rezultatul final ,cred ca va fi gata peste o saptamana maxim 10 zile. Era sa uit, ma tot bate gandul sa vopsesc jantele in alb ,ce parere aveti?

Comment

• uite aIci un filmulet care poate iti va da vreo idee. dupa mine e prea mare contrastul negru-alb
                    Mein 1. Wörthersee Video mit der Canon XH A1!Alles aus freier Hand gefilmt!!

Comment

• Eu as spune sa nu o faci sa iasa prea mult in evidenta... Ca poate se indragosteste vreunul de masina si ti-o salta cu totul.

Comment

• Ce zici ii sade cu jante aurii si putin modificata !? Sper sa nu te superi.
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• asta ziceam si eu. dar nu chiar aueii ci culoarea alamei ca la subaru impreza wrx. eu asa vreau sa le fac de mult. ar fi bestial
                          Attached Files

Comment

• uite asa....
                            Attached Files

Comment

• E alegerea lui ! Da super bestial cu auriu! ;)
                              sigpic

Comment

• B997NDL _ da ai dreptate e cam mare contrastul dar aurii dau bine rau
                                ion_R5 _ cu tot riscul le fac aurii
                                chris-chris _ esti NEBUN , cum sa ma supar arata demential cu jantele aurii , e super tare ce mai ,merci!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google