856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ti-am zis ai nevoie de ceva sa te scoata in evidenta iar cea ce vad in vt mi se pare ca face diferenta. E o idee super care mie unu imi place la nebunie. Sper sa o vad concretizata cat mai repede pe masina@

Comment

• Ma bucur ca-ti place SA VEDEM LIVE !
      sigpic

Comment

• chris-chris _ Sa vad daca gasesc acel auriu ca nu am nici o referinta sau codul culorii ceva.

Comment

• aici am vazut si spray-uri culoarea aia. nu sfatuiesc sa folosesti dar te poti duce in magazine de vopseluri ca sigur stiu. eventual le spui ca vrei cul de la jantele de subaru impreza wrx. vor stii

Comment

• Sincer, nu prea da bine cu,culoarea de la Subaru Impreza Wrx!
            Attached Files
            sigpic

Comment

• mie mi se pare ca da f bine. ca auriu ai vrea? daca e exact culoarea aurului e cam tiganesc. e prea mult

Comment

• Nu da bine pentru ca jantele sunt mici si masina e jeep...daca ar fi jantele macar pe 16 si masina joasa,ar arata altfel sigur...
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Parerea mea...pe alb ar arata cel mai bine
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• B997NDL _ nu culoarea aurului , acel auriu spre verde exact cum e in vt
                    FloNZN _ este parerea ta si o respect ,dar am vazut multe masini cu jantele pe 15'' care dau foarte bine cu arcuri sport..........'vor veni si arcurile in Ianuarie , le-am gasit la Madrid'.
                    retro590 _ asa am zis si eu la inceput , negru cu alb dau foarte bine ,dar dupa ce-am vazut VT-ul lui chris-chris mi-am zis ca este exact ce trebuie sa o faca mai speciala.
                    PS : Multumesc tuturor celor care mi-au dat idei si astept in continuare parerile voastre!

Comment

• Salut prieteni dragi, i-mi pare foarte rau dar am fost obligat sa ma opresc cu modificarile ,din pacate pentru mine ,printesa mea de 10 luni are probleme de sanatate si cum copii sunt prioritatea nr.1 toate fondurile merg la ea. Sper sa fie bine cat de curand,eu va urez sarbatori fericite,multa sanatate si sa dea Dumnezeu ca anul 2012 sa fie un an plin de impliniri pe toate planurile! Daca se schimba ceva intre timp va tin la curent.

Comment

• Ne pare rau sa auzim asemenea vesti sper sa rezolvi problema si multa sanatate copilului.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Subscriu pe SDP. Sper sa rezolvi cat mai repede problema de sanatate a copilului
                          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Multumesc baieti,sunteti draguti,vroiam doar sa stiti ca nu v-am uitat!

Comment

• Imi pare rau sa aud asa o veste. Multa sanatate printesei tale si sa ne auzim cu bine!!

Comment

• Merci mult Maestre , numai bine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google