856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dom'le! Cum spun si colegii, nu-ti face griji pentru noi! Insanatosire grabnica fiicei tale!

Comment

• Multumesc mult DaniD,sper ca de anul nou sa vin cu vesti bune!

Comment

• Ganduri bune si din orasul Pantelimon, fost comuna... Sanatate printesei
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Merci mult dsign,ma bucur enorm ca dupa 15 ani de Maroc sa am din nou prieteni adevarati care sa-mi spuna o vorba buna in momente dificile,multa sanatate la toti si sa va dea Domnul tot ceea ce va doriti in 2012!

Comment

• Sanatate micutei ! si sanatate si tie si familiei si Sarbatori fericite in continuare si un an nou cat mai bun !
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Bre, n-om fi noi prietenii tai adevarati, dar eu stiu prea bine cum e sa fii intre straini si sa n-auzi o vorba buna! Asa ca, macar cu o vorba buna sa te ajutam si noi. O veni ea si vremea aia buna in care sa te bucuri de familia ta sanatoasa, la un gratar cu noi aici, pe plaiuri mioritice.
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Sper sa se rezolve repede probleme si cat mai multa sanatate fetitei tale ,iti dorim tie si familiei tale sa fiti fericiti si sa scapati cat mai repede de probleme! Un an nou fericit pt tne cat si pt toata lumea !
                sigpic

Comment

• Multa sanatate fetitei tale si familiei! Sper sa treaca totul cu bine!

Comment

• Nu pot sa nu va multumesc inca o data pentru gandurile bune si cum sunea "dsign",un gratar cu voi pe plaiuri mioritice,mama,mama ce-mi lipseste da lasa ca vin eu in tara si organizez o intalnire cu toata lumea buna din LOGAN CLUB,asa sa ne ajute DUMNEZEU!

Comment

• Salutari prieteni si un an nou plin de bucurii,impliniri si mai ales sanatate!
                      Vreau sa va spun ca printesa mea este bine si mi-a mai venit si mie un pic cheful de modificat; azi mi-am zis ca la cati kilometri fac trebuie un plus de confort,si am achizitionat o cotiera,fara marca ,ceva asemanator cu cea originala,dar sa stiti ca e super solida,mai ales ca am platit doar 12 euro in loc de 130 cat costa cea originala la reprezentanta Dacia.
                      Maine o montez pe masina.
                      Attached Files

Comment

• Un 2012 plin de bucurii si sanatate multa printesei tale! Frumoasa cotiera... sa te sprijini de ea cu placere

Comment

• e super in primul rand pt ca-ti permite sa accesezi butoanele de deschidere a geamurilor spate ceea ce nu se intampla la cele de origine. am eu din aia . noroc ca n-a deschidere electrica pe spate

Comment

• La Multi Ani!
                            Ma bucur sa aud ca fiica ta este mai bine!
                            Am mai montat si eu o cotiera ca a ta pe un seat cordoba si mi se pare mai zdravana ca cea originala. Eu am cea originala, dar s-a rupt deja, si cu toate ca are intaritura de fier, nu este prea stabil. Insa nu stiu cum este cu inaltimea la modelul tau. E suficient de inalt?

Comment

• zi si mie te rog cum ai scos mufa de la oglinzi ca o ora am incercat cu de toate s-o scot, dar nu am reusit )
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• maestrupiersic : merci la fel si tie si sa auzim numai de bine in 2012.
                                B997NDL : e mai mult decat geniala mai ales ca nu am pic de joc,e "teapana".
                                DaniD : La multi ani si multumesc pentru gandurile bune. Sistemul de fixare al celei originale nu mi-a inspirat incredere niciodata,mai ales ca am vazut un filmulet facut de Cristi Streulea si se misca destul de tare.Inaltimea este reglabila,se vede in poza,are mai multe gauri de reglaj,eu am reglat-o cum mi-a convenit ,am strans ca inecatu si gata.
                                Tudor : Salut Tudor, mufa are pe o parte un clips pe care trebuie sa-l indepartezi un pic si tragi,iese foarte usor,numai bine!

Si cum am promis pozele :
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google