856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sincer am apasat clipsul ala de m-a luat mama ciorilor..nu stiu ce putea avea :-??
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by adil View Post
      Tudor : Salut Tudor, mufa are pe o parte un clips pe care trebuie sa-l indepartezi un pic si tragi,iese foarte usor,numai bine!

@Tudor
      Cred ca e scris foarte clar, clipsul se indeparteaza, apoi se trage de mufa. Se lucreaza cu o surubelnita subtire.

Daca nu te pricepi, lasa pe altul sa faca asta, cel putin mie imi este CLAR ca nu te pricepi.

Ce putea avea clipsul oare?
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• merita investitia,sa te sprijini cu placere,bafta in continuare.

Comment

• Merci baieti, am facut o "chestie" pe care nu prea vroiam s-o fac ,dar la insistentele fratiorului meu mai mic(22ani),am pus led in "maciulie" la schimbatorul de viteze,cum a iesit treaba,puteti vedea in poze,nu prea clare da........
          Attached Files

Comment

• Frumos! Bv, imi place!

Comment

• A iesit foarte frumos. Bravo imi place si pe mine ma bate gandul sa fac treaba asta numai ca imi trebuie o maciulie.

Cred ca o sa o fac si eu.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• nu arata rau dar nu prea vad utilitatea si e cam blink daca stii ce vreau sa spun

Comment

• maestrupiersic , SDP : merci mult,ma bucur ca va place,am facut-o mai mult in joaca dar rezultatul i-mi place tare mult!
                  B997NDL : nu are ce sa fie util in treaba asta,tocmai de asta nu vroiam s-o fac,dar totusi dpdv. estetic e misto; n-am auzit pana acum de "blink" si nu ,nu stiu ce vrei sa spui!

Comment

• adil: blink=chici..sti tu...de la raperii americani care au numai bling-bling-uri in gat si pe mana
                    Mie imi place. Imi spui mai multe despre realizare? Nu am stiut eu ca e transparent acolo sau ai decupat tu?

Comment

• DaniD : nu e transparent,am decupat cu o bormasina la 12v si burghiu de 1mm,e ceva de munca,am facut gauri una langa alta,dupa care le-am unit,spor la treaba!

Comment

• frumos,cum ai scos schimbatorul pur si simplu ai tras de el,sau e insurubat.cum ai decupat in schimbator ai dezlipit rotundul ala alb unde e inscriptionat vitezele sau prin interior,si de unde ai tras curent de la bricheta.bafta in continuare.

Comment

• Salut Cosmin,pentru a scoate schimbatorul tragi pur si simplu de el miscandu-l in stanga si in dreapta,nu este insurubat e bagat cu forta.
                          Capacul unde sunt inscriptionate vitezele se scoate foarte simplu cu o surubelnita foarte subtire,introduci surubelnita la baza capacului inspre frana de mana,si ridici usor de el.
                          Am legat ledul la butonul de blocare a geamurilor spate in cazul meu pentru ca se aprinde o data cu pozitia,ai mai multe posibilitati.Bafta!

Comment

• mersi frumos de informatie,azi cred ca ma apuc de treaba.

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                              @Tudor
                              Cred ca e scris foarte clar, clipsul se indeparteaza, apoi se trage de mufa. Se lucreaza cu o surubelnita subtire.

Daca nu te pricepi, lasa pe altul sa faca asta, cel putin mie imi este CLAR ca nu te pricepi.

Ce putea avea clipsul oare?
                              te-am intrebat pe tine ? si apasat si tras si cu patentul un pic, nu ca animalu` si tot nu a iesit, d-aia am intrebat. si nu , nu ma pricep, ca nu m-am nascut cu clipsuri in mana, bine ca tu te pricepi la toate
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Multumesc pentru lamuriri!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google