sincer am apasat clipsul ala de m-a luat mama ciorilor..nu stiu ce putea avea :-??
856-d-6
Collapse
X
-
Originally posted by adil View PostTudor : Salut Tudor, mufa are pe o parte un clips pe care trebuie sa-l indepartezi un pic si tragi,iese foarte usor,numai bine!
@Tudor
Cred ca e scris foarte clar, clipsul se indeparteaza, apoi se trage de mufa. Se lucreaza cu o surubelnita subtire.
Daca nu te pricepi, lasa pe altul sa faca asta, cel putin mie imi este CLAR ca nu te pricepi.
Ce putea avea clipsul oare?
Comment
-
Merci baieti, am facut o "chestie" pe care nu prea vroiam s-o fac ,dar la insistentele fratiorului meu mai mic(22ani),am pus led in "maciulie" la schimbatorul de viteze,cum a iesit treaba,puteti vedea in poze,nu prea clare da........
Comment
-
maestrupiersic , SDP : merci mult,ma bucur ca va place,am facut-o mai mult in joaca dar rezultatul i-mi place tare mult!
B997NDL : nu are ce sa fie util in treaba asta,tocmai de asta nu vroiam s-o fac,dar totusi dpdv. estetic e misto; n-am auzit pana acum de "blink" si nu ,nu stiu ce vrei sa spui!
Comment
-
frumos,cum ai scos schimbatorul pur si simplu ai tras de el,sau e insurubat.cum ai decupat in schimbator ai dezlipit rotundul ala alb unde e inscriptionat vitezele sau prin interior,si de unde ai tras curent de la bricheta.bafta in continuare.
Comment
-
Salut Cosmin,pentru a scoate schimbatorul tragi pur si simplu de el miscandu-l in stanga si in dreapta,nu este insurubat e bagat cu forta.
Capacul unde sunt inscriptionate vitezele se scoate foarte simplu cu o surubelnita foarte subtire,introduci surubelnita la baza capacului inspre frana de mana,si ridici usor de el.
Am legat ledul la butonul de blocare a geamurilor spate in cazul meu pentru ca se aprinde o data cu pozitia,ai mai multe posibilitati.Bafta!
Comment
-
Originally posted by dsign View Post@Tudor
Cred ca e scris foarte clar, clipsul se indeparteaza, apoi se trage de mufa. Se lucreaza cu o surubelnita subtire.
Daca nu te pricepi, lasa pe altul sa faca asta, cel putin mie imi este CLAR ca nu te pricepi.
Ce putea avea clipsul oare?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment