Originally posted by DaniD
View Post
856-d-6
Collapse
X
-
cosmin83 : Cu mare placere si spor la treaba,asteptam rezultatul!
Tudor : Sunt sigur ca DSIGN a spus mai mult in gluma,nu te supara dar in cazul asta poate chiar e o problema cu mufa aia nu stiu,mai incearca,asa castigam experienta,bafta!
DaniD : Cu placere si la treaba!
B997NDL : Sa stii ca nu m-am suparat, dar chiar nu stiam ce inseamna "blink", merci pentru lamuriri,dar sa stii ca noaptea e misto acest "blink"!
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postte-am intrebat pe tine ? si apasat si tras si cu patentul un pic, nu ca animalu` si tot nu a iesit, d-aia am intrebat. si nu , nu ma pricep, ca nu m-am nascut cu clipsuri in mana, bine ca tu te pricepi la toate
Te superi aiurea fratele meu alb. Trebuie sa ai un pic de simt practic, mai intai te uiti cu atentie pe toate partile, tragi un pic de mufa, vezi cum se misca. In general, instalatiile electrice de la masinile moderne sunt facute cu mufe asigurate de clipsuri usor de desfacut. Nu e necesar patent acolo. Nici nu imi dau seama cum a incaput un patent pe acolo
Cum stai pe scaunul soferului, pe reglajul oglinzii, inspre bord, este un clips de 3mm latime. Sub el bagi varful unei surubelnite subtiri, il indepartezi usor si tragi de mufa finut. Iese singura.
Eu, cand nu ma pricep, il chem pe ala care stiu sigur ca se pricepe. Cand lucrez la masina, ma asigur ca am citit manualul inainte de toate (daca e ceva ce n-am facut niciodata)
Valabil pentru toti : nimeni nu s-a nascut invatat, insa asta nu inseamna ca trebuie sa murim prosti. Trebuie sa ne zbatem, sa invata, sa furam meserie si sa facem in asa fel incat sa lasam ceva frumos in urma noastra
@ adil, de bucurie ca e printesa bine, te-ai apucat de tiganit Loganul. Super tare. Ce zic marocanii despre masina asta?
Admisie directa? hmmm, nu prea faci altceva decat sa arunci banutii aiurea. Iti recomand kituri dedicate de la firme renumite : K&N, Pipercross, etc. desi eu am fost super dezamagit de cei de la K&N si kitul lor dedicat pt motorul 1.6 8vLast edited by dsign; 5 January 2012, 23:49.
Comment
-
nu m-am suparat, dar nu mi-a placut modul cum ai spus-o. scuzele mele in cazult acesta. Ideea e ca, eu am ridicat tunelul si am uitat de mufa, dar noi nu vorbim ce aceeasi mufa cred..eu vorbesc de ( daca tin minte ) mufa verde/galbena sub tunel, nu de deasupra, dar ca sa nu poluez threadul si sa nu vorbesc prostii, cand o sa termin cu examenele o sa ma apuc sa ma uit la masina ,ca tre sa scot tunelul cu totul sa prind cotiera mai bine.. Scuze de off topic, adil" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by kata dog View Postfoarte frumoasa.....super tare schimbatorul si foarte cool cu numere de maroc...sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!
Comment
-
Dsign : E normal prietene ca mi-a revenit cheful,numai cine nu are copii nu stie cum e,cat despre marocani ce sa zic , le place la nebunie,unii ma intreaba daca vand masina, altii ca de unde am facut rost de accesorii,nu trec neobservat,e unicata in Maroc si nu ma voi opri aici. Deci cu admisia nu ma incurajezi s-o pun?
PS : chestia cu "tiganit" a fost in gluma sper! Numai bine!
Tudor : Stai linistit,nu e nici o problema,important e ca nu te-ai suparat,avem de invatat cate ceva in fiecare zi din viata. Bafta!
Comment
-
Asa spunem noi in gluma cand ne apucam de modificaciuni. E de bine
Comment
-
Nene, daca te putem ajuta cu ceva info, nu ezita sa ne cauti, stii unde Suntem tigani de prima clasa
Comment
-
gabiborcila : Salut Gabi ,la multi ani si tie si multumesc pentru aprecieri ,asta e ,noroc ca am meseria in sange si LOGAN CLUB !
dsign : Normal ca am nevoie de info , sunt la inceput de drum, chestia aia cu admisia directa as vrea s-o fac totusi.
Azi am achizitionat doua Pioneer de 17cm pentru usi , maine le montez sa vedem ce da ,iar pe spate nu sunt inca hotarat ce sa pun ,idei ceva?
Comment
Comment