856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @adil Masina ta incet incet devine ceva unic si special. Felicitari si succes pe mai departe!
    sigpic

Comment

• @adil: daca tot e sa-ti cumperi inca un set de difuzoare, cumpara un sistem de boxe alcatuit din midbass si tweeter. Suna altfel decat un coaxial (cel cumparat si montat de tine recent). Inlocuiesti coaxialul din fata cu sistemul ce-l vei lua, le amplifici pe astea si coaxialele pio le pui in spate. Mi se pare cea mai simpla configuratie. Te opreste ceva?

Comment

• cosmin83 : Salut Cosmin ,e perfect ce-ai facut pana acum ,bafta in continuare!
        chris-chris : Merci mult,dar mai am multe de facut!
        DaniD : Merci pentru sfat,o sa tin cont si vad daca gasesc ceva!

In asteptarea urmatoarelor modificari am mai facut niste kilometri,poate pare stupid dar fiind prima mea experienta diesel,am impresia ca am facut enorm de mult in 3 ani si 7 luni!
        Attached Files

Comment

• Am 2 benzinare in curte (Logan) care merg la fel de mult ca tine Asa ca nu e mult.

Spor la treaba si drumuri bune.

Cum stati cu motorina pe acolo?
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• dsign : Da,ai dreptate nu e mult,da capul meu............;merci ,drumuri bune sunt sa stii ,chiar foarte bune, Maroc ma surprinde totusi,cred ca e singura tara in Africa cu o asemenea infrastructura , au autostrazi care leaga aproape toate orasele intre ele,iar motorina daca este de la Shell,e impecabila din toate punctele de vedere,iar pretul fara cuvinte : 0.60 euro/litru. Numai bine!

Comment

• la asa motorina sa tot mergi... non stop, frumoasa masina, incearca sa ii pui niste manere de deschidere a usii ca la ph2, vad ca ai timp sa lucrezi pe la ea
              Logan laureat 1.2

Comment

• rezultatul final.

Comment

• scuze am uitat sa pun pozele.
                  Attached Files

Comment

• logan5 : Merci,sa stii ca vroiam sa cumpar 1.4 dar pretul la diesel m-a facut sa-mi schimb ideea,timp sa stii ca nu prea am,fac si eu ce pot in "pauza de masa"!

cosmin83 : A iesit bine,dar poate cu timpul schimbi culoarea,bafta!

Comment

• nu o schimb culoarea pentru ca se potriveste cu bordul.

Comment

• Am crezut ca vei vrea sa schimbi culoarea bordului intr-o zi,de ce nu?

Comment

• Salutare frati Loganisti,daca tot am amanat modificarile exterioare pentru mai tarziu,asta din cauza lipsei de timp,mesterul mi-a zis ca trebuie sa las masina la garaj si nu-mi pot permite pentru moment,as vrea sa integrez acest ecran LCD pe undeva prin masina dar pur si simplu nu ma pot decide,daca aveti vreo idee ceva ,sunt amator! Ecranul este de 3,5 inch adica cu tot cu cadru are 11 cm latime cu 7 cm inaltime.
                          Attached Files

Comment

• Da,merci mult pentru idei,sunt atat de multe incat nu le pot citi pe toate,o sa le iau pe rand,hahahaha,glumeam,pe bune chiar sunt in pana de idei si nici nu prea am timp.
                            Pentru modificarile exterioare,va dau un indiciu : va fi suparata rau de tot si mult mai neagra,nu ma grabesc,merita asteptarea! Numai bine si nu ma uitati,o idee ceva!

Comment

• Salut,azi cred c-am facut o mare tiganeala,in sensul propriu al cuvantului,am montat ecranul dar nu-mi place deloc ce-a iesit,vroiam sa-l introduc sub mocheta si n-a mers din lipsa spatiului dintre mocheta si tabla,sunteti liberi sa aruncati cu pietre!
                              Attached Files

Comment

• daca era subtirel, puteai sa-l pui in parasolar, eventual luai de pe alta masina alt parasolar ... faci bad boy ?
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google