856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu, nu ti-as recomanda la Dacia, cel putin aici la noi stiu ca te fraieresc maxim. As cauta in dezmembrari sau ceva sh , parerea mea..
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ar fi mai bn sa sa iei de la dezmembrari ca nu e vreo piesa importanta sa zici ca trebuie luata noua...
      I changed her oil , she changed my life
      sigpic

Comment

• cel mai bine tot in parasolar dar pe partea cealalta. sa te poti uita doar cand lasi parasolarul in jos. sau daca ai vreun loc in consola, undeva deasupra de cd player si sa tai acolo si sa faci un sistem cu sina si rabatabil

Comment

• at fi frumos sa-l pui pe bord cu sistem gen mercedes sa iasa din bord sau macar nush n-am nicio idee cum ai putea face asta dar ar fi
          sigpic

Comment

• punel in stanga unde au astea straine luminile...
            Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
            Cine este interesat ma poate contacta pe privat
            sigpic

Comment

• Ce trebuie sa afiseze? eu l-as monta deasupra oglinzii, in loc de lampa de plafon, pe care lampa as muta-o. Ecranul l-as prinde de dublura ancadramentului de parbriz
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Tudor : Vreau doar sa vad daca au si cat costa,nu ma arunc asa la orice pret,ideea e ca ar fi frumos in negru.

StapanDegoLan : Nu vreau sa fac modificari extreme in bord,ar fi frumos cum spui tu dar.......

B997NDL : Cum am spus mai sus nu prea vreau asemenea modificari,vreau sa fie totul ascuns,pentru ca masina ramane deseori in strada si cum in Maroc nu sunt hoti......

faraonw : este o idee dar nu e ascuns.

dsign : Ecranul este legat la lectorul dvd,ideea ta nu e rea deloc,chiar i-mi place dar am aceeasi problema,trebuie sa ascund tot.

Azi am montat lectorul dvd sub "torpedo" cred ca asa se zice nu ? am legat si ecranul,pentru moment ramane asa,ma mai gandesc la propunerile voastre,merci mult de tot!
                Attached Files

Comment

• oricum e f frumoasa masina ta ii place mult
                  sigpic

Comment

• Sincer, cam multa bataie de cap pt chestia aia...

Totusi, daca ti-a placut ideea mea, te anunt ca pe un plafon negru, nu se va vedea nimic.

Lampa de interior o poti muta, ba chiar poti monta una suplimentara in spate (vezi megane 2 sau vezi pe la noi cum ne-am facut)

Cum ai montat tu acum monitorul, e cel putin bizar. Poti vedea doar tu pe ecran. Ideea era sa vada si ceilalti din masina.

Ideea mea nu este nici ea foarte practica, trebuie sa stai cu ochii in tavan sa te uiti la un film/videoclip. Din punct de vedere ergonomic, as monta ecranul in consoal centrala, insa trebuie sa modifici pozitia butoanelor si a cd-playerului.

Sincer ? Vinde tot ce ai (cd-player, dvd-player, monitor) si ia-ti o unitate 2DIN cu toate functiile posibile. Gasesti idei aici pe forum la SanduGolanu si la Jocker. Idee pentru relocarea butoanelor : la mine.
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• dsign : Ecranul l-am cumparat special pentru mine,era foarte nasol in mers sa schimb un dvd,nu puteam vedea meniul,iar pentru usb nici nu mai vorbesc,am 15G de muzica pe dosare,si cum faceam sa aleg? In spate am ecrane in tetiere pentru pasageri.
                      Sincer daca vroiam un ecran sa vizionez un film ceva,cumparam unul mai mare,dar stiu foarte bine si tu de altfel cat de periculos este. Merci pentru idei!

Comment

• Sustin cea ce spune @dsign un 2 din ar fi mult mai bun pentru tine ai rezolva toate problemele si ma gandesc ca daca te chinui bine il poti prinde astfel incat sa nu poata fi furat! Iar cu plafonul poti incerca sa il imbraci intr-un material ceva sunt sigur ca o sa gasesti un tapiter ceva sa ti-l faca si ceva sa fie pe culoare cum este cel original iar unde ai gaurit pui o alta bucata de mocheta imbraci totul 2 DIN si ai facut o lucrare ca la carte fara improvizatii!

Comment

• Narcisuc20 : Stiu ca asa este ideal,dar eu am mai spus ,nu am pus acest ecran pentru a viziona filme ci pentru a avea acces mai usor la meniul dvd-ului!

Comment

• Stiu am inteles pentru ce ai nevoie dar ca aspect solutia 2 DIN ar fi cea mai potrivita!

Comment

• Am notat deja aceasta solutie,pentru moment ramane asa,pe viitor totusi nu este exclus un 2 DIN,merci mult!

Comment

• In timp toate se rezolva numai sa fie sanatate si bani... restul vine de la sine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google