856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai pus punctul pe "I",numai bine si spor la modificat!

Comment

• Multumesc la fel dar eu cu modificatul mai putin, bugetul de student nu imi permite prea multe din pacate momentan, dar nu pot spune ca duc lipsa de idei oricum loganul de vis pentru mine ar fi o combinatie intre cel a lui Thejock3r al lui Matheo66c, Dsign+ si al lui SanduGolanu cateva ideei personale oricum nu se stie ce imi rezerva viitorul!

Comment

• Lasa ca vin ei si banii,nu e graba in acest domeniu,importanta este experienta,bafta!

Comment

• Daca-l folosesti doar pt a butona DVD-ul, lasa-l acolo unde e.

Comment

• Cezar : Asta am si facut si nu ma deranjeaza absolut deloc pozitia lui,ba chiar i-mi convine.

Comment

• Salutare baieti,va rog poate cineva sa-mi faca un VT cu jantele vopsite negru mat si "buza" jantelor rosie? Ce parere aveti ar da bine? Merci!
              Attached Files

Comment

• nu pot vedea poza...
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Da, scuze,nu stiu de ce nu merge marita,incearca cu asta,am facut-o la pescuit,merci!
                  Attached Files

Comment

• Scuze daca nu au iesit cum te asteptai dar nu am reusit sa le fac bine din cauza calitatii......

Eo zic ca da super bine mai ales in a 2 poza
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Ar da ff bine asa...
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Salut...a 2a arata mult mai bn.

Comment

• arata bine!

Comment

• Merci mult chris-chris pentru VT,a iesit bine,am tot cautat culoarea care mi-a fost propusa cu cateva pagini in urma dar nu am reusit,si cum rosu da foarte bine cu negru am zis ca poate iesi ceva frumos.

Comment

• arata bine in poza a 2a,mai ales si cu etrieri vopsiti si ei in rosu,bafta.

Comment

• Ma tot uitam si nu vedeam care e diferenta dintre cele 2 poze... de abia acum am realizat, jantele o sa dea foarte bine iar daca ai posibilitatea sa pui alta suspensie o sa fie Best Logan Maroc!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google