856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cosmin83 : da sigur voi vopsi si etrieri in rosu,dar voi pune protectii Brembo ca in poza.
    Narcisuc20 : ai dreptate cu suspensia,gasisem la Madrid,dar tipul mi-a cerut o caruta de bani sa-mi trimita arcurile de parca Spania e la 10000 de km,o sa astept pana la vara cand vin in concediu si le cumpar din Romania,intre timp am sa tai din ele,ca oricum la drumurile care sunt aici nu vad ce problema as avea.
    Attached Files

Comment

• Niste kilometri in plus,ma macina ideea ca voi depasi 100 000k ! ! !
      Attached Files

Comment

• multi innainte fara probleme!!!eu din 2005 am 74k ))
        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
        sigpic

Comment

• Felicitari si sa mai pui un 0 in coada la cei 100.000 !

Comment

• faraonw : merci mult si tu la fel,dar mai ai ceva pana la 100 000k.
            Narcisuc20 : Merci ,apreciez optimismul tau!

Comment

• Anunta-ne dinainte ce-ti doresti, cand vii in Romania, sa te putem ajuta cu ele. Sa fie pe stoc

Nu taia din arcurile originale, pastreaza-le intacte. Nu stii cum ai nevoie de ele
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by adil View Post
                cosmin83 : da sigur voi vopsi si etrieri in rosu,dar voi pune protectii Brembo ca in poza.
                Narcisuc20 : ai dreptate cu suspensia,gasisem la Madrid,dar tipul mi-a cerut o caruta de bani sa-mi trimita arcurile de parca Spania e la 10000 de km,o sa astept pana la vara cand vin in concediu si le cumpar din Romania,intre timp am sa tai din ele,ca oricum la drumurile care sunt aici nu vad ce problema as avea.

Arata bine chestiile astea in poza (protectii Brembo),nu stiu cat de bine dau in realitate pe masina!

Comment

• dsign : Multumesc prietene,nu crede ca voi putea duce cu mine(pe avion) tot ceea ce-mi doresc,dar macar minimul necesar,depinde de greutate.
                  O sa pastrez arcurile originale,dar tot cumpar un set de la dezmembrari si le tai,asta e cand i-ti intra in sange acest virus numit "tuning".
                  sor7n : Dau foarte bine pe masina,spun asta pentru ca am mai avut,dar tipul care le-a montat a folosit un silicon de proasta calitate si la 120 pe autostrada cred ca-ti dai seama ce s-a intamplat,nimic rau mecanic astea fiind din plastic dar galagia facuta m-a speriat rau de tot,s-au facut bucatele.

Comment

• Salut,azi Negrutza a primit o bine meritata baita,era cam suparata,a intrat o camioneta in ea,si peste asta a mai primit si o gaura in bara fata, dracu stie cum a fost posibil ca eu nu-mi pot da seama cine si cum a facut asta,in orice caz asta ma obliga sa fac modificarile cat mai repede posibil.
                    Attached Files

Comment

• Sa-ti traiasca "araboaica". Ce jante ai? Sunt pe 16, nu?

Comment

• gaurica o fi de la vreo piatra care sa fi sarit cand aveai viteza sau vreo mana "criminala" )
                        frumoasa negruta hai cu milionuuuu'(de km )
                        I changed her oil , she changed my life
                        sigpic

Comment

• Originally posted by adil View Post
                          dsign : Multumesc prietene,nu crede ca voi putea duce cu mine(pe avion) tot ceea ce-mi doresc,dar macar minimul necesar,depinde de greutate.
                          Frumoasa masina si foarte ingrijita imi place ca desi nu gasesti multe accesorii pe acolo "mergi cum poti" vb aia.

Cu ce companie zbori?Wizz la care eu am abonament pot avea 32kg maxim la bagaj de cala si 10kg la bagaj de mana iar pentru 20eur mai poti lua un bagaj de cala,adica inca 32kg.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• pacat de eveniment,si mie mi-a indoit cineva capota saptamana asta,imi place ca o ti curata,iar jantele sunt frumoase,sper sa o faci cat de curand,numai bine.

Comment

• ion_R5 : Merci la fel,jantele sunt TG RACING pe 15

StapanDegoLan : Merci pentru urare,cat despre gaura din bara am verificat masina cand am parcat si era perfecta,o ora mai tarziu am coborat si am gasit minunea.

Alex_MIU : Merci,eu calatoresc cu AIRFRANCE si la ei e mai dificil cu greutate(25kg si 10 bagaj de mana) dar ma descurc eu.

cosmin83 : Merci,asa m-am obisnuit cu evenimentele astea neplacute incat nici nu prea le mai bag in seama,o vopsesc si gata. Sper sa pot sa incep treaba cat de curand,bafta!

Comment

• Salutare frati loganisti,asa ca sa nu ma indepartez prea tare,din pacate nimic nou in afara de cativa kilometri in plus,lipsa de timp ,sper sa gasesc cat de curand dar vorba aia intai tre sa faci bani si dupa aia sa cheltuiesti.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google