If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cosmin83 : Da,am repozitionat bucsele,si sincer se simte diferenta,masina este mai joasa si mult mai stabila.
logan21cdc : Am taiat doar o spira pentru ca daca tai mai mult sigur vei avea probleme,am ridicat masina pe cric si totul este ok,arcurile raman la locul lor,testat!!!!
Cosmin,poate unii nu vor fi de acord cu mine ,dar pe cuvant ca nu ma zguduie deloc,e pur si simplu normala si sa nu uitam ca am un telescop dus,nu avut timp sa fac schimbarea,bafta!
Corect cu gropile. Ai putea sa-mi trimiti PM cu vreo poza cu arcurile inainte si dupa? Adica vreau sa tai o spira dar sa stiu pe arcul de cerc al spirei ce lungime tai.
B997NDL : mai sunt si gropi dar mai rar,nu ca la noi,si se zice ca aici este lumea a treia,eu cred ca e invers!
logan21cdc : din pacate nu am facut poze,dar pot sa-ti spun ca am taiat exact perpendicular cu capul resortului in partea de sus,nu stiu daca am explicat bine dar ar trebui sa te descurci,daca nu incerc sa fac un desen,bafta!
cosmin83 : faci cum crezi tu ca e mai bine,in orice caz trebuie sa fim constienti ca "o modificare" din asta neortodoxa implica anumite riscuri!
nu prea e lumea a treia in casa blanca. totusi cand a aparut celebrul film "Casa Blanca" cu Humpfrey Bogart si arata cum arata orasul in 1942 , la noi n-a aparut niciun film "Caracal" cu Dan Diaconescu.
nu prea e lumea a treia in casa blanca. totusi cand a aparut celebrul film "Casa Blanca" cu Humpfrey Bogart si arata cum arata orasul in 1942 , la noi n-a aparut niciun film "Caracal" cu Dan Diaconescu.
ce ai ma tu cu Caracalu? vrei sa-ti las autografe pe masina(cu cheia)?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment