856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cosmin83 : Da,am repozitionat bucsele,si sincer se simte diferenta,masina este mai joasa si mult mai stabila.

logan21cdc : Am taiat doar o spira pentru ca daca tai mai mult sigur vei avea probleme,am ridicat masina pe cric si totul este ok,arcurile raman la locul lor,testat!!!!

Comment

• te mai deranjez cu o intrebare,in legatura cu arcurile,masina nu te zguduie la denivelari sau se comporta normal.

Comment

• Cosmin,poate unii nu vor fi de acord cu mine ,dar pe cuvant ca nu ma zguduie deloc,e pur si simplu normala si sa nu uitam ca am un telescop dus,nu avut timp sa fac schimbarea,bafta!

Comment

• dar iarna nu-i ca vara si nici casa blanca nu e ca bucurestiul (sau alte orase din tara) nu cred ca aveti gropile sau sinele de aici.

Comment

• Corect cu gropile. Ai putea sa-mi trimiti PM cu vreo poza cu arcurile inainte si dupa? Adica vreau sa tai o spira dar sa stiu pe arcul de cerc al spirei ce lungime tai.

Comment

• asa e,la noi sunt gropi,denivelari multe,lini de tranvai,lini de cale ferata,cel puti la mine in oras e dezastru,cred ca le las asa.

Comment

• B997NDL : mai sunt si gropi dar mai rar,nu ca la noi,si se zice ca aici este lumea a treia,eu cred ca e invers!

logan21cdc : din pacate nu am facut poze,dar pot sa-ti spun ca am taiat exact perpendicular cu capul resortului in partea de sus,nu stiu daca am explicat bine dar ar trebui sa te descurci,daca nu incerc sa fac un desen,bafta!

cosmin83 : faci cum crezi tu ca e mai bine,in orice caz trebuie sa fim constienti ca "o modificare" din asta neortodoxa implica anumite riscuri!

Comment

• nu prea e lumea a treia in casa blanca. totusi cand a aparut celebrul film "Casa Blanca" cu Humpfrey Bogart si arata cum arata orasul in 1942 , la noi n-a aparut niciun film "Caracal" cu Dan Diaconescu.

Comment

• HAHAHAHAHHA hai ca ai fost chiar tare la faza asta!

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                      nu prea e lumea a treia in casa blanca. totusi cand a aparut celebrul film "Casa Blanca" cu Humpfrey Bogart si arata cum arata orasul in 1942 , la noi n-a aparut niciun film "Caracal" cu Dan Diaconescu.
                      ce ai ma tu cu Caracalu? vrei sa-ti las autografe pe masina(cu cheia)?
                      I changed her oil , she changed my life
                      sigpic

Comment

• mi se par orasele emblematice: caracal, calafat si faurei.

Comment

• Astazi am cumparat si telescoapele,am ales Monroe,cred ca e o alegere buna,le schimb doar pe fata pentru moment,ce parere aveti de alegerea facuta?
                          Attached Files

Comment

• Gata s-au schimbat telescoapele,ce tare e parca e noua Negruta mea. Cost total : 2 telescoape 60 euro + manopera 15 euro.
                            Attached Files

Comment

• pai telescoapele tale erau deja duse.

Comment

• in tara cred ca nu scapai fara 40-50 euro manopera.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google