856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• din poza se vede ca a iesit bine lucrarea,sa vedem cu arata pe masina,si cati mai multi km fara probleme.

Comment

• Asa parca mai merg stopurile ai facut o treaba buna cu cromul acela erau de toata .....! Ma bate gandu sa imi cumpar si eu sa le fac asa!

Comment

• Frumoase rau jantele, frumoasa si masina !

Comment

• Ma bucur ca va place,mai ales ca sunt facute de mainile mele,ca de altfel tot ce am facut la masina si cum am promis pozele(scuze pentru praful de pe masina,dar e sezonul ploilor si.....),sper sa va placa si astea,numai bine!
          Attached Files

Comment

• Super!! (10 caractere)

Comment

• Merci Maestre!

Comment

• Super masina! Asa arata cu arcurile taiate sau le-ai schimbat cu unele sport?

Comment

• logan21cdc : multumesc pentru apreciere,masina este under construction,mai am mult de munca;nu am inca arcurile sport,mai tarziu,bafta!

Comment

• arata bine cu ele pe masina,bafta in continuare.

Comment

• arata bine , bravo ! suspensia ai pus-o ? nu cred ca am vazut poze

ps: faci portbagaj clean ?
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• cosmin83 : merci mult,bafta si tie!

Tudor : merci,mai astept un pic pentru suspensie;voi face clean la portbagaj,bad boy,scot si incuietoarea la portiera din dreapta,scot si sigla din fata si unesc liniile, dupa care o vopsea integrala,asta pentru design,mai departe voi face remaparea cred saptamana viitoare,un filtru sport KN,jos cu catalizorul,o toba sport special diesel cu traseu de 50 si sper sa obtin 105,110 cp cu 210 Nm de cuplu,zic eu ca este foarte bine,nu? Multa bafta!

Comment

• Superba masina. Am citit topicul integral si mi-a placut modul in care expui problemele si modificarile.

Multi km fara incidente !
                          Loganist inrait

Comment

• de la 65 cp la 105 ? totusi sunt 40 cp, nu stiu daca scoti din remapare atat, si cu traseul pe diesel nu stiu cat de mult te ajuta ... dar tu stii mai bne bafta
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Cu remaparea il duci la 85 cp din cate stiu eu filtrul sa zici ca iti mai da 4-5 cai maxim deci 90 iar evacuarea cu tot cu serpisori nu cred sa iti mai dea 10 cp undeva la 7 cam asa deci sa fi realist ai putea sa duci motorul cu modificarile care vrei sa le faci undeva la 95-100 cp sa ma contrazica cineva daca am gresit!

Comment

• Filtrul de aer 0 cai la diesel, traseul foarte putin, 1-2, nu cred ca mai mult.
                                Nici resoftarea nu-ti da 20 de ponei in plus. Cel putin eu nu cred.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google