856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• un stage 2 i-ar putea da. la dimsport pe al meu de 70cp il duc cu stage2 in 95cp. dar inca nu m-am hotarat. inca nu sunt convins ca e bine.

Comment

• MykyCRM : merci mult pentru cuvintele frumoase,bafta!

Tudor : nu am zis ca scot 40cp numai din remapare,dar este foarte adevarat ca au un soft care urca de la 65cp la 92cp,iar restul din filtru sport si evacuare,nu stiu daca ajunge la 110cp,eu as fi multumit si cu 100cp,bafta!

Narcisuc20: E foarte posibil sa ai dreptate,in orice caz din remapare sunt sigur ca voi castiga intre 25 si 27cp,am vazut cu ochii mei, iar restul cat se poate,bafta!

Cezar : i-mi pare rau dar cred ca nu esti bine informat,la dci se castiga mult mai mult decat la benzina din remapare,colegii nostrii pot confirma,iar chestia cu 0cp din filtru sport la diesel,sa fim seriosi este imposibil,te salut!

B997NDL : de acord cu tine,esti bine informat,sincer cred ca se merita,numai bine!

PS: Societatea este din Belgia,s-au instalat de curand in Casablanca si se numeste POWER CONCEPT , www.powerconcept.be
      Last edited by adil; 12 April 2012, 20:45. Reason: mod

Comment

• Doua poze facute azi pe ploaie.....
        Attached Files

Comment

• Hehe, uite inca un logan in spate .

Comment

• cred ca sunt destule daca au fabrica acolo.

Comment

• o spun din nou e f frumoasa negruta ta se vede ca faci ce faci din pasiune
              bravo!
              I changed her oil , she changed my life
              sigpic

Comment

• orcum ai o masina de invidiat,cea ce faci se vede ca faci cu mare pasiune,dar numarul pus acolo jos nu afecteaza la motor?bafta in continuare.

Comment

• maestrupiersic : da,este a unui vecin care cand a cumparat Loganul a crezut ca este Ferrari si schimba la 5000 de ture,de 4 luni este in acelasi loc,i-a rupt motorul!

B997NDL : chiar foarte multe,dar ca a mea...............

StapanDegoLan : merci mult de tot pentru apreciere!

cosmin83 : merci mult Cosmin,si a ta este foarte misto,numarul jos nu mi-a facut absolut nici o problema,aerul rece loveste pe toata suprafata,iar la mine numarul este in miniatura,nu e legal dar trece "nenea" cu vederea,bafta!

PS : si sa nu uit ,azi am pus inelele la difuzoare pe fata ca scartaiau de zici ca nu-i adevarat si tot azi am achizitionat o pereche de Pioneer TS-A2013I 500w,asa ca sa mearga cu amplificatorul,ca mai aveam doua iesiri libere,urmeaza montajul!
                  Attached Files

Comment

• ca tot ziceai ca vrie sa faci bad boy

vecinu ala al tau a facut alta prostie, nu se duce motorul asa rapid de schima`n 4000 ( daca e benzina )
                    Attached Files
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Tudor,merci pentru vt,e foarte reusit de data asta,in curand marea schimbare!

Comment

• nu are nici o treaba motorul daca schimbi in 5000 ....
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Dany,chiar nu ma intereseaza masina vecinului,dar eu personal nu voi schimba niciodata vitezele la 5000 pe un 1.5 65cp,bafta!

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                            nu are nici o treaba motorul daca schimbi in 5000 ....
                            daca era diesel are mare treaba cu motorul

Comment

• frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute...

Comment

• B997NDL : Asta am zis si eu cred ca Dany nu a facut atentie la motorizare,bafta!

firiss : Multumesc mult si sa dea DOMNUL sa nu mai auzim de evenimente neplacute!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google