856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adil, pune banii de-o parte pentru urmatorul Logan de 90 PS

Poate scoti un ban frumos pe masina, fiindca arata foarte bine. Trebuie sa te gandesti ca Loganul de 90 PS, pe care poti sa il duci cu remapare in 105 PS lejer, are si alta cutie cu alte rapoarte si motorul va respira foarte bine + dinamica pe masura.

Bafta!

Comment

• ion_R5 : da,in principiu asa este dar vezi tu "mama ei de pasiune",daca vroiam cumparam o masina de 150,200 cp si gata,e chestia de placere aici si mai e si dragostea mea pentru Negruta iar ca pret nu-mi da nimeni valoarea ei reala,deci va ramane mai mult ca sigur in familie,azi am montat si difuzoarele pe spate,wow cata munca dar a meritat,bubuie nu gluma!
      Attached Files

Comment

• @adil: Urmaresc in continuu threadul tau si evolutia Negrutzei si sa stii, ca-mi place ce faci! Succes in continuare!
        Ce face junioara? E bine?

Comment

• DaniD : Multumesc mult,nici nu-ți dai seama cât de mult mă bucur ca fac ceva care place si altora! Albă ca zăpada e foarte bine,tocmai a împlinit 5000 de km si mai mult ca sigur va primi o remapare împreuna cu sora mai mare si nu numai,bafta!

Comment

• nu inteleg eu bine..sau ai taiat din arcuri? daca da cat si cum se comporta...vreau sa tai si eu dar nu stiu cum se comporta! ms

Comment

• firiss : Salut,ai inteles foarte bine,am taiat din arcuri cate o spira si nu regret,masina se comporta foarte bine,am testat la drum cu patru persoane,doi copii si portbagajul plin,s-a comportat foarte bine si am parcurs 720 km,dar totusi nu este o solutie permanenta,arcurile sport sunt sfinte,bafta!

Comment

• am inteles, ms, o sa ma gandesc bine pana sa fac asa ceva!

Comment

• @adil ma pui si pe mine pe ganduri cu arcurile bugetul fiind putin ma tenteaza sa tai din ele dar parca nici nu le-as strica... ale tale nu au ajuns cele sport?

Comment

• Pune niste poze noi cu masina...sa vedem si noi mai clar diferenta
                    Ce dimensiuni ai la anvelope?
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• firiss : cu placere !

Narcisuc20 : aici este un risc pe care trebuie sa-l asumi,fiind vorba de o operatie neconventionala,totusi daca faci treaba trebuie s-o faci cum trebuie sa nu ai surprize; arcurile nu au ajuns inca,mai astept,bafta!

retro 590 : anvelopele sunt 205/50/15(cumparate la mana a doua),dar cred ca le schimb cu 195/50/15 pentru ca nu mai gasesc,si daca tot vorbeam de arcuri taiate,in acest week end am fost cu Negruta la Marrakech dar ca testul sa fie si mai sigur m-am deplasat vreo 70 km mai departe si am ajuns la munte intr-o zona numita OURIKA,rezultatul a fost cu mult peste asteptarile mele,s-a comportat perfect pe viraje atat la urcare cat si la coborare,pun si o poza inainte de a taia arcurile sa se faca diferenta,bafta!
                      Attached Files

Comment

• foarte ingrijita masina ta, la cat de "prafoasa" pare zona. pune-i totusi arcuri si amortizoare sport.

Comment

• Arata foarte bine masina
                          Un singur lucru nu prea imi place...tips-ul. Cumva aripa stanga-spate e putin sifonata?
                          In rest...toate cele bune
                          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Da, retro 590, ai vazut bine!
                            Super arata...e bine ca o intretii si ca o tii curata mereu.
                            Astept sa vad cum arata cu HaRcuri!

Toate cele bune!
                            My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• dar voi va intrebati daca gaseste Arcuri in Casablanca ... ??? Desi drumuri are mult mult mai bune decat la noi

Sunt convins ca este cel mai frumos Logan din Zona ... sa pui niste poze cu Mercedesurile Taxi care merg cu 7-8 pasageri pe 7 dirhami/pers

PS. Ultimele poze nu sunt spre Marakesh ?

Comment

• razvanamza : merci mult, o sa vina si arcurile,amortizoarele nu stiu,poate intr-o zi.....,bafta!

retro 590 : merci,tipsul e destul de fain,mie i-mi place,dar va fi schimbat cu o toba sport de toata frumusetea. Este lovita mai demult,a intrat un prost cu o camioneta in mine,desi eu eram oprit,o sa repar totul cand o voi vopsi integral,numai bine!

C&S : merci,sper ca arcurile sa vina insotite de amortizoare sport pana la urma!

cos_min_i : ai dreptate,este unic Loganul meu aici,tot incearca astia sa ma copieze dar daca

[QUOTE=adil;1249361]razvanamza : merci mult, o sa vina si arcurile,amortizoarele nu stiu,poate intr-o zi.....,bafta!

retro 590 : merci,tipsul e destul de fain,mie i-mi place,dar va fi schimbat cu o toba sport de toata frumusetea. Este lovita mai demult,a intrat un prost cu o camioneta in mine,desi eu eram oprit,o sa repar totul cand o voi vopsi integral,numai bine!

C&S : merci,sper ca arcurile sa vina insotite de amortizoare sport pana la urma!

cos_min_i : ai dreptate,este unic Loganul meu aici,tot incearca astia sa ma copieze dar daca nu le ai nu faci nimic. O sa fac niste poze cu taxiurile,promit. Nu este spre Marrakech,este intre Marrakech si Ourika,bafta!

razvanamza : merci mult, o sa vina si arcurile,amortizoarele nu stiu,poate intr-o zi.....,bafta!

cos_min_i : ai dreptate,este unic Loganul meu aici,tot incearca astia sa ma copieze dar daca nu le ai nu faci nimic. O sa fac niste poze cu taxiurile,promit. Nu este spre Marrakech,este intre Marrakech si Ourika,bafta!

Ma scuzati pentru aceasta parodie,nu stiu ce dracu am facut de mi_a aparut triplu post,sper sa se inteleaga!
                                Last edited by adil; 23 April 2012, 18:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google