856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• An nou fericit! La cat mai multe imbunatatiri!
    ''tunningu'' de la voi e mai grav decat la noi))
    MY CLA

Comment

• La multi ani domnu! Nu mai avem nimic de facut la masina ? Nu mai dam nici un semn?

Comment

• la multi ani adi iti urez noroc anul acesta si cat mai multe modificari negrutei care este foarte frumoasa
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• PRESTIGE : Merci la fel si tie si sa stii ca inca n-ai vazut nimic din "tuningu" de aici,revin cu alte "proiecte" mai tari!

cos_min_i : La multi ani Domnu',scuze pentru aceasta absenta,dar la cati km fac in ultimul timp,te rog sa ma crezi ca nu-mi mai ramane timp de nimic. Sper cat de curand sa ma reapuc de treaba si cred ca o sa pun plasa la grila pana la urma pentru ca daca vreau sa unesc dungile trebuie sa tai bucata aia metalica si sincer nu prea am chef. Asta va fi prima modificare din lunga mea lista de modificari,i-ti urez multa sanatate in noul an tie si familiei tale!

TVM : Multumesc mult pentru urari si sper sa ne intalnim intr-o zi in Buzau,i-mi este tare dor de buzoienii mei,bafta!

Comment

• adil... nu trebuie sa tai nimic... nu stiu daca e o idee buna si sper sa nu fiu iar criticat ca de obicei , dar eu am indoit-o cu ciocanul

Comment

• Multumesc adi da o curiozitate de unde din buzau?Din oras sau...?
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• maestrupiersic : Salut,ideea nu este deloc rea,m-am gandit la ea dar totusi nu stiu cum se va vedea dupa indoire,daca ai vreo poza ceva,te rog...,bafta!

TVM : Salut, sunt din oras,mai exact Dorobanti 1,numai bine!

Azi am lovit masina,nu de alta da deabia o reparasem si culmea in acelasi loc,luni intra la reparat impreuna cu portiera fata dreapta. Si un + de km.......
                Attached Files

Comment

• Poza nu am in care sa se vada exact cum este indoita dar nu cred ca va arata rau. Cred ca daca vopsesti acea intaritura cu negru nu se va vedea asa cu urat unde ai dat cu ciocanul si a sarit vopseaua. Parerea mea.....

Comment

• Sau mai bine sa nu sara vopseaua se poate folosi o bucata de lemn sa nu se loveasca direct in metal,nu stiu ma mai gandesc!

Comment

• Sau asa... dar vezi sa ai mare grija la radiator sa nu dai in el...

Comment

• Adil ai si tu un "noroc" cu negruta... numai in lovituri o tii Pune o poza cu grila clean(daca ai terminat-o) sa o vedem si noi "la fata"...
                        Ps. nu ai mai schimbat stopurile alea de tuning?
                        I changed her oil , she changed my life
                        sigpic

Comment

• maestrupiersic : stai linistit ca doar sunt mester bun si din cate am vazut nu trebuie indoit prea mult!

Teo21Din : da,asta e "noroc orb",daca ma lovea cineva parca nu-mi parea asa rau. La grila lucrez acum,cand termin pun si poze; stopurile se vor schimba cu unele originale cat de curand,bafta!

Comment

• 15 mii de km de cand am plecat ...dar ai facut ceva Km ...
                            Tot raul spre bine ... Adil
                            Eu nu te-am uitat si astept un semn cand se intoarce tatal tau in tara ...

Comment

• Salut Domnu Ionescu,au trecut deja 15 mii de km decand ai plecat,nici nu mi-am dat seama.
                              Negruta a iesit azi de la vopsitorie,am reparat portiera fata dreapta si aripa spate stanga,urmeaza bara fata si spate,stopurile,capota cu bad boy,etc.,etc.,le fac pe reprize pentru ca nu pot lasa masina o saptamana in garaj,bafta!
                              Attached Files

Comment

• schimbi si stopurile, domnul ? vad ca e atins ... poate treci pe modelul celelalt, parca e mai frumos
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google