856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut Tudor,da le schimb pentru ca sunt lovite si le voi schimba cu unele de origine pentru ca astea sunt de proasta calitate,asta e tot ce gasesc aici.

Comment

• arata mult mai bine cele de origine, mai ales daca sunt cele cu semnalizarea in alb

Comment

• Exact alea cu semnalizarea alba vor fi,la celelalte nici nu ma gandesc!

Comment

• Salutare tuturor,azi am mesterit un pic la masina,am descoperit rugina sub chederul de la capota,nu mult dar am trecut la treaba,am curatat bine cu smirghel dupa care am aplicat deruginol sau cum se zice pe la noi si apoi doua straturi de gudron (si iarasi nu stiu daca asa ii zice in romaneste,in fine e produsul ala ca zmoala care se aplica sub masina pentru izolatie). Sper ca am fost cat de cat intelesul vostru si ca ma va proteja o vreme!
          Attached Files

Comment

• ....din pacate doar niste poze facute in graba,nu s-a mai facut nimic la masina,nici macar grila nu am terminat-o,doar munca si iar munca (se strang banii).....
            Rog pe cineva sa-mi faca inca o data un VT cu jantele vopsite in alb,merci!
            Attached Files

Comment

• parca cazusem de acord ca le faci aurii. ar arata mult mai bine.

Comment

• Initial,aurii am vrut, doar ca sincer i-ti spun nu am cu cine sa vorbesc despre auriu Subaru sau macar sa gasesc un auriu mai apropiat si de asta m-am hotarat sa le fac albe

Comment

• Attached Files
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Vorbeste cu cineva sa iti trimita vopseaua din tara daca acolo nu o poti obtine! Nu prea dau asa de bine pe alb!

Comment

• Merci mult Tudor, arata mult mai bine asa,nu?

Chestia cu trimisul din tara nu mai incerc ca ma costa cat nu face,asta e vina mea ca am ales Africa!
                      Last edited by adil; 16 February 2013, 19:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• arata bestial cu jante albe, cel putin asa pare din poza . live n-am vazut pe culoarea asta
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by adil View Post
                          Chestia cu trimisul din tara nu mai incerc ca ma costa cat nu face,asta e vina mea ca am ales Africa!
                          bine ca n-ai ales algeria. chiar ma gandeam cand a fost necazul ala.

Comment

• Tudor : asa am zis si eu, negru cu alb a dat intotdeauna bine

B997NDL : Algeria? Doamne fereste,chiar este o tara care nu trebuie vizitata!

Comment

• ....azi mi-a trecut prin "minte" sa schimb toata evacuarea si anume s-o inlocuiesc cu tub de 100 mm din catalizator pana la iesirea finala, astept pareri de la voi si mai ales de la cei care au facut modificarea.

Comment

• adica fara toba finala ? voi n-aveti itp, rar...etc ?!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google