856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tocmai ca le-a schimbat, ca avea din acelea "ciuning'.
    arata mult mai bine asa.

Comment

• multi km in continuare , fara probleme si sa ai grija de ea pt ca-i superba ! ;)

Comment

• Adyy : merci mult!

cosmin83: merci Cosmin si tie la fel,kilometri fac multi ca na de aia am luat DCI si sunt foarte curios cat de mult poate duce acest motor cu intretinere ca la carte.
        Stopurile le-am schimbat pentru ca erau sparte si in plus se topise plasticul inauntru de la soare la 50°C. Bafta!

B997NDL : de......am incercat si eu dar nu merge daca nu ai ceva de buna calitate,merci mult!

emilemy : merci la fel si tie,era murdara rau in poza,dar ea e mai frumoasa asa murdara!

Comment

• Multi km fara probleme! Si eu sunt la o "lungime" de masina in urma - 144000 kmD

Comment

• Merci logan21cdc,si sper sa ne auzim cu bine la 200000,fara probleme!

Comment

• Sigur, sigur la mai mare !!!

Comment

• tot mai bine arata, imi place!
                MY CLA

Comment

• Multumesc PRESTIGE, azi Negrutza a implinit 5 ani si bineinteles am dus-o la centru pentru prima ei inspectie tehnica pe care a trecut-o cu nota maxima!
                  Attached Files

Comment

• Salutare,azi am dat jos catalizatorul si initial am vrut sa-l tai si sa-l golesc,dar nenea mesteru mi-a zis ca are deja si ca nu are rost sa-l stric,asa am facut pentru ca era doar un pic de funingine inauntru. Acum ramane sa inlocuies evacuarea cu teava de 50mm. Trage un pic mai bine si are chiar un sunet foarte placut in ture mici pana la 2000.
                    Si tot azi cand am desfacut acea teava de langa EGR(eu nu am)ca sa curat funinginea si am ramas masca atat eu cat si mesteru de cat de curata era,era practic ca scoasa din ambalaj si asta dupa 147000 km.
                    Attached Files

Comment

• Sigur nu e noua ? Sincer este prima masina la care vad teava aia atat de curata.
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• I-ti jur ca nu e una noua sau deja curatata,pur si simplu era curata,avea doar foarte putin ulei,ceea ce este absolut normal. Nu sunt copil sa postez asa aiurea,mi-a zis tata "nu posta pozele ca nu te va crede nimeni" ,dar nu este important daca ma crede cineva sau nu,eu sunt super incantat de aceasta experienta si sper din suflet ca cineva de pe forum sa aiba aceeasi surpriza intr-o zi,nu de alta dar sa confirme ca e posibil. Reamintesc ca eu nu bag motorina decat de la SHELL, ulei Castrol EDGE de 15000 si-l schimb la 9-10000,filtru de aer la 5000 etc.

Comment

• Te cred dar pentru mine este o noutate.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Lasa ca e bine asa,si eu in toaman o sa il curat sa vad ce surprize gasec la mine.

Comment

• Motorina din Maroc este superioara motorinei de la noi

Comment

• foarte tare.. e numai de bine cu asa teava curata...
                                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google