If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare,azi am avut parte de o surpriza,am gasit in sfarsit ceva pentru Negruta si anume consola centrala pentru 2 DIN (26 euro),deci va imaginati continuarea,si o plimbare la padure sa mai respire un pic de aer curat!
Da, in Casablanca am gasit,voi va imaginati,este o zi de sarbatoare, dar poza este luata de pe un site romanesc www.carmultimedia.ro,nu am facut poza in magazin,saptamana viitoare o voi cumpara,dupa care si 2 DIN, eu fac ca ala care a cumparat intai potcoavele si dupa aia si calul,dar na,i-mi este frica ca nu mai gasesc dupa aia.
B997NDL : 60 de euro este doar consola pentru 2DIN, 2DIN costa intre 200 si 400 de euro,depinde ce marca vrei si ce optiuni are.
cosmin83 : merci Cosmin, toata treaba duce in jur de 300 de euro cu un 2DIN acceptabil,dar cred ca merita pana la urma,am vrut sa-mi pun de mult dar nu aveam chef sa modific consola,acum ca am gasit-o mai merge.
Stiu ca merita,orcum o sa arata bine,dar la noi costa in jur de 350 euro plus rama,momentan ma opresc din modificari ca peste o luna devin tatic si nu cred ca o sa mai investec in masina,bafta.
cosmin83 : aaaaaa,de acord cu tine,bebe are prioritate,pai asteptam si noi o bere daca vrei sa intri in "TATIC CLUB" ,bafta si sa dea Domnul sa fie totul bine!
cos_min_i : Salut,azi am fost....46° la umbra,vant din parti,nu se putea respira iar termometrul din masina devenise negru, dar ia spune, tu ori ne pregatesti ceva?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment