856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cosmin83 : sper sa fie curata,sincer eu ma asteptam sa fie foarte murdara!

loganfrc : mult superioara dar nu la toate statiile,doar Shell respecta normele si culmea toate au acelasi pret indiferent de calitate.

dodolorand : sper sa ma mai tina un pic motorul,nu?

Comment

• Salutare,azi am avut parte de o surpriza,am gasit in sfarsit ceva pentru Negruta si anume consola centrala pentru 2 DIN (26 euro),deci va imaginati continuarea,si o plimbare la padure sa mai respire un pic de aer curat!
      Attached Files

Comment

• unde ai gasit consola?vreau si eu .
        http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

• in Maroc, Casablanca, daca nu ma insel.

Comment

• Da, in Casablanca am gasit,voi va imaginati,este o zi de sarbatoare, dar poza este luata de pe un site romanesc www.carmultimedia.ro,nu am facut poza in magazin,saptamana viitoare o voi cumpara,dupa care si 2 DIN, eu fac ca ala care a cumparat intai potcoavele si dupa aia si calul,dar na,i-mi este frica ca nu mai gasesc dupa aia.

Comment

• linkul nu e bun. cred ca e incomplet.

Comment

• Eu m-am uitat acum 5 min. www.carmultimedia.ro

Comment

• nu era bun ca aparea si un "nu" la sfarsit. ala de duster cred ca ar fi bun pe a mea, ph2 consola arata la fel. dar cred ca e o galagie de bani.

Comment

• Pentru ph2 aici costa in jur de 60 de euro,destul de scump.

Comment

• ar fi mizilic daca ar fi asa si in romania. am dat pe un cd player cu usb si bluetooth circa 170 euro aici. asa ca un 2 din... eheee

Comment

• Sunt curios cum va iesi la final,si pe mine ma bate gandul dar totusi sunt cam multi bani,imi place ca ai grija de negruta,tineo tot asa.

Comment

• B997NDL : 60 de euro este doar consola pentru 2DIN, 2DIN costa intre 200 si 400 de euro,depinde ce marca vrei si ce optiuni are.

cosmin83 : merci Cosmin, toata treaba duce in jur de 300 de euro cu un 2DIN acceptabil,dar cred ca merita pana la urma,am vrut sa-mi pun de mult dar nu aveam chef sa modific consola,acum ca am gasit-o mai merge.

Comment

• Stiu ca merita,orcum o sa arata bine,dar la noi costa in jur de 350 euro plus rama,momentan ma opresc din modificari ca peste o luna devin tatic si nu cred ca o sa mai investec in masina,bafta.

Comment

• baga acolo ... sa iti usureze drumurile spre Marrakech

Comment

• cosmin83 : aaaaaa,de acord cu tine,bebe are prioritate,pai asteptam si noi o bere daca vrei sa intri in "TATIC CLUB" ,bafta si sa dea Domnul sa fie totul bine!

cos_min_i : Salut,azi am fost....46° la umbra,vant din parti,nu se putea respira iar termometrul din masina devenise negru, dar ia spune, tu ori ne pregatesti ceva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google