856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi frumos,normal ca dau o bere chiar si o lada.

Comment

• nu pregatesc mimic sef ... pregateste tu ceva frumos ca ai potential

Comment

• Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum sta treaba cu distantierii de la roti,vreau sa-mi pun si m-am cam pierdut prin atata "informatie" pe net,ba se pune doar pe spate,ba si pe fata,doar de 10mm sau de 15mm,nimic clar,merci mult!

Comment

• Deci orice masina are trenul de rulare in forma de trapez cu baza mare in punte motoare. Daca pui distantieri decat pe spate o sa iti fuga repede de spate. Daca iei distantieri ia la toate rotile , de aceeasi dimensiune. Am un prieten care a pus decat pe spate si se simtea cam ciudat pe viraje. Cand a pus si pe fata , alta viata. Un maxim cred ca ar fi 20mm , daca pui mai mult o sa cam sufere mecanica...
          I changed her oil , she changed my life
          sigpic

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
            Stiu ca merita,orcum o sa arata bine,dar la noi costa in jur de 350 euro plus rama,momentan ma opresc din modificari ca peste o luna devin tatic si nu cred ca o sa mai investec in masina,bafta.

Aici la noi este 370Euro unitatea cu rama si manopera incluse in pret (1650RON). In luna iulie se ofera cadou o camera video de marsarierre.
            Navigatii dedicate Dacia Logan ph1 / ph2

Comment

• Multumesc Teo pentru sfat,astept si alte pareri daca se poate!

Comment

• In asteptarea altor pareri,azi m-am "plimbat" un pic si astfel Negruta a implinit si ea 150000 km.
                Attached Files

Comment

• Cati mai multi km fara probleme,mai cata ating si eu pragul de 130.000km.

Comment

• Merci Cosmin,azi am realizat un mic punct din lunga mea lista cu propuneri si modificari,sper din suflet sa reusesc sa infiintez acest club.
                    Attached Files
                    Last edited by adil; 17 July 2013, 20:08. Reason: greseala

Comment

• Bun asa ! Succes si sper sa realizezi ceea ce ti-ai propus!
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Merci SDP, se renunta la xenon in proiectoare in favoarea ledurilor.
                        Attached Files

Comment

• De ce renunti la xenon?nu esti multumit de cum bat?eu unu sunt multumit de xenoane,cat te-or costat?

Comment

• Sunt foarte multumit de cum bat,dar nu mai gasesc balasturi de buna calitate si m-am cam plictisit sa le tot schimb,ma costa foarte mult. Becurile cu led le-am cumparat cu 10 euro bucata. Bafta!

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
                              De ce renunti la xenon?nu esti multumit de cum bat?eu unu sunt multumit de xenoane,cat te-or costat?
                              Pt ca xenonul in proiectoare bate la fel de prost ca o lanterna dereglata.

Comment

• Asteptam primele impresii dupa montarea becurilor cu leduri,eventual niste poze.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google