Mersi frumos,normal ca dau o bere chiar si o lada.
856-d-6
Collapse
X
-
Deci orice masina are trenul de rulare in forma de trapez cu baza mare in punte motoare. Daca pui distantieri decat pe spate o sa iti fuga repede de spate. Daca iei distantieri ia la toate rotile , de aceeasi dimensiune. Am un prieten care a pus decat pe spate si se simtea cam ciudat pe viraje. Cand a pus si pe fata , alta viata. Un maxim cred ca ar fi 20mm , daca pui mai mult o sa cam sufere mecanica...I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View PostStiu ca merita,orcum o sa arata bine,dar la noi costa in jur de 350 euro plus rama,momentan ma opresc din modificari ca peste o luna devin tatic si nu cred ca o sa mai investec in masina,bafta.
Aici la noi este 370Euro unitatea cu rama si manopera incluse in pret (1650RON). In luna iulie se ofera cadou o camera video de marsarierre.Navigatii dedicate Dacia Logan ph1 / ph2
Comment
-
In asteptarea altor pareri,azi m-am "plimbat" un pic si astfel Negruta a implinit si ea 150000 km.
Comment
-
Merci Cosmin,azi am realizat un mic punct din lunga mea lista cu propuneri si modificari,sper din suflet sa reusesc sa infiintez acest club.Attached Files
Comment
-
Merci SDP, se renunta la xenon in proiectoare in favoarea ledurilor.Attached Files
Comment
Comment