856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu o sa fie o diferenta prea mare cu sau fara finala,poate mai mult pentru design sa pui o toba,ca sunet nu e zgomotoasa,o sa sune mai mult a tractoras.( am vrut sa pun si eu toba sport,imi place cum se aude toba sport pe diesel)Primul filmulet este cu teava fara finala,al doilea filmulet este evacuare full inox si al treilea filmulet doar finala sport.Acum tu alegi cum iti place,eu personal as alege sa pun finala sport.

evacuare full inox cap coada de 50mm + blow off..by powerfanatics-garage.com

Toba Sport Carub Japan Style 2 Logan 1.5 DCI!
    Last edited by dan.moraru; 22 October 2013, 18:29.
    sigpic
    https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
    http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Scuzele mele, acum am vazut ca ai diesel.
      sigpic

Comment

• Multumesc pentru sfaturi, o sa incerc fara finala si vedem ce da pentru ca am si catalizatorul golit.

Comment

• Frumoasa masina....spor la treaba in continuare.

Ce este substanta aia neagra din poza nr 6?
          Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• Arata foarte bine,dar sincer nu as renunta la aceea ranforsare dintr-e tragar si armatura fata,poate pentru uni e o banala tabla,dar in caz de doamne fereste nu este de glumit,mai ales daca masina este lasata impactul este mai sus in zona capotei care acum sta in aer.
            Spor la treaba,nu este cu rea intentie dar asta este adevarul si trebuie s-a fi constient de el,din acelasi motiv nu am renuntat si eu la sigla si la modificarea grilei,ci am optat pentru grila sport originala.
            sigpic

Comment

• glasses : merci,substanta aia este silicon negru

GOLAN91 : sunt in totalitate de acord cu tine,dar aceasta modificare chiar cere ilaturarea acelei table, o sa fac alta ramforsare pe laterale,studiez inca.

Comment

• Cu Negrutza neterminata in Spania Sambata si Duminica,un drum de 1000 km(800 pe autostrada si 200 drum national dar cu viteza intre 80 si 100) ,a consumat 42 de litri de motorina,s-a comportat super bine,a implinit 159000 km si cam atat!
                Attached Files

Comment

• Hehe, ti-ai dus doamnele in Spania Drumuri faine in continuare.

Cat despre comentariile mele legate de partea audio : am destula experienta in astea si stiu bine ce scot pe gura (sau pe taste). Sigur, alegerea e a ta pt ca banul e tot al tau. Suntem aici pentru a ne impartasi experientele.

La tine la diesel poti sa pui o simpla teava din cap pana la coada, o sa sune un pic mai gros si cam atat. Ideal este s-o pui din doua diametre, mai mare spre motor si mai mic spre final, cu trecere lina intre ele. In nici un caz nu este recomandat un diametru de teava mult prea mare.
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Merci dsign ,lasand la o parte comentariile despre partea audio,ai vorbit de doua diametre de teava,poti sa-mi spui te rog cam ce diametre?

Comment

• arata foarte bine. pe cat sunt jantele, ca nu mai tin minte ? pe 16 ?
                      in prima poza unde apare sotia, pare ar fi pe 17 cel putin cea din fata.
                      ceva diferente la demaraj si manevrabilitate fata de cele de 15" ?
                      ma batea gandul si pe mine. partea proasta e ca au un singur avantaj, lookul,
                      si multe dezavantaje, demaraj, jantele putin mai expuse la gropi, taloane lasate la politie,
                      itp, pret mai mare la anvelope.... cam astea ma tin pe loc deocamdata.
                      Last edited by B997NDL; 4 November 2013, 13:37.

Comment

• B997NDL: multumesc,jantele sunt pe 15 cu gume 185/65,tot din aceleasi motive mai putin politia,bafta!

Comment

• Azi Negruta a primit cadou pentru cei aproape 160000 km ulei nous Castrol Edge TD 5w40 si filtre + stergatoare ,radar nou si camera de marche arriere.
                          Attached Files

Comment

• Salut,azi am testat bujiile de preincalzire si toate erau moarte. Le-am schimbat cu toate ca nu prea am nevoie,doar asa sa stiu eu ca totul functioneaza bine. In rest,multi kilometri!
                            Attached Files

Comment

• pai alea ce fac ? incalzesc motorina ? si cum le-ai testat ? poate ar trebui sa mai testez cate ceva .. habar n-am cum stau cu divere. nici nu m-a interesat, daca masina merge. e vreun risc ?!

Comment

• Adevarat, chiar, de ce ai schimbat bujiile? Ca n-ai..nevoie de ele functionale. Doar o sa ti se arda electromotoru si se strica alte smecherii p-acolo
                                My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google