856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc 77sky pentru modificare!

Comment

• Ce parere aveti,e normal sa fie ulei in acest loc?
      Attached Files

Comment

• S-a rezolvat problema cu uleiul,era de la garnitura.

Dragi colegi,vreau sa va anunt ca dupa multe incercari de a crea LOGAN CLUB CASABLANCA,am reusit in sfarsit dar societatea se numeste ROOM SERVICES,LOGAN CLUB fiind adaugat ulterior intrucat Dacia a protejat numele LOGAN. Raspunsul a fost foarte clar : "nu va putem acorda dreptul de a infiinta o societate sub denumirea LOGAN CLUB dar aveti dreptul de a inscrie acest nume pe pliante sau orice altceva. Foarte tare,chiar mi-a placut raspunsul.
        Pregatesc de mai mult timp acest proiect si am intentia de a incepe serios conceptia si realizarea de accesorii auto intrucat dispun de atelier pentru inox,tapiserie,polifibre,injectie poliuretan si plastic,contructii metalice,vopsea,decupare plasma si multe altele. Negruta va fi de acum incolo ca un fel de cobai ,voi face toate testele pe ea pentru ca in final sa arate asa cum i-mi place mie. Am inceput lucrul la evacuare,din pacate nu am role de 50 la masina de centrat asa ca facem manual testul pana gasesc sa cumpar. Atasat o poza cu o parte din uzina care in momentul de fata produce caroserii si accesorii pentru autobuze si componente pentru ascensoare asa ca de ce nu si pentru masini.
        Attached Files

Comment

• felicitari ! asteptam sa vedem accesoriile rezultate

Comment

• S-a facut si colierul de prindere,totul e gata pentru montaj si pot spune ca s-au facut niste finisari pe masura,maine vom vedea rezultatul.
            Am hotarat sa fac catback pentru moment catalizatorul meu fiind deja gol.
            Attached Files

Comment

• Felicitări pentru proiect şi multă baftă în continuare!

Comment

• Merci,merci,s-a montat evacuarea,revin cu poze.

Comment

• Foarte multumit de lucrare,totul a iesit asa cum am vrut,un sunet frumos si parca un pic mai multa putere? am remarcat faptul ca dupa teste si drumul pana acasa consumul a scazut de la 4.7 la 4.1(coincienta?) in orice caz a meritat efortul,este un produs nou pe piata marocana.........va urma
                  Attached Files

Comment

• fara intermediara ? cat te-a costat cu totul ?

Comment

• Frumoasă lucrare, poate reuşeşti să promovezi "produsul nou" pe piaţa marocană.

Comment

• DCI-ul oricum nu are intermediara din fabrica. Spun asta din propria experienta cu DCI-ul.

Felicitari sa o forjezi cu placere si fa si tu un filmulet sa auzim si noi sunetul.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• B997NDL : are dreptate SDP,DCI nu are intermediara din fabrica. Toba a costat 35 euro,teava inox 50 mm 6 euro/metru deci 36 euro iar mana de lucru nu m-a costat nimic pentru ca am realizat tot la mine la uzina,voi calcula mai tarziu cand voi pune masina de centrat in functiune,acum mana de lucru este inestimabila.

Ampt : merci mult,se pare ca deja sunt doi amatori deci sper sa mearga.

B-53-SDP : merci si promit sa revin repede cu filmuletul.

Comment

• Frumoasa lucrarea,acuma cred ca trage mai bine nu?si consumul cum e?a urcat sau a scazut?bafta in continuare.

Comment

• Daca tot ai sudat asa frumos, pune coturi rotunjite acolo unde ai facut unghiurile ascutite.
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by adil View Post
                                am remarcat faptul ca dupa teste si drumul pana acasa consumul a scazut de la 4.7 la 4.1(coincienta?)
                                @cosmin83: Răspunsul referitor la consum era pe aceiaşi pagină, adică aici.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google