856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru cei 187000 km impliniti azi, Negrutza mea a primit 4 gume noi!
    Attached Files

Comment

• Multi km inainte si sa tociesti sanatos anvelopele.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Merci SDP!

Comment

• Salutare,in sfarsit Sambata voi primi arcurile H&R (Racing Nick)si lupele bi xenon H1 mini cu angel eyes de 3 inch Morimoto (Xenon Tuning Garage). Am asteptat ceva timp dar sper ca a meritat. Revin cu mai multe poze dupa.
          Attached Files

Comment

• frumos, imi place ca ai colaborat cu firme serioase si ti-au trimis pachetele pana acolo. respect !!!
            sigpic
            The MVP

Comment

• Merci mult MVP,nu mi le-au trimis,le-a cumparat fratele meu si le aduce scumpa mea mama ca era prea scump transportul. In orice caz un lucru e sigur : va fi unica Dacia Logan cu asa ceva !

Comment

• ....si arcurile...
                Attached Files

Comment

• Au ajuns materialele,mare parte in stare buna insa am un neon de la angel facut bucati.
                  Sa vad ce pot face,pentru moment sunt atat de suparat incat nu-mi vine in cap nici o idee.
                  Attached Files

Comment

• Pacat .... gasesti tu o solutie

Comment

• ce solutie mai poate gasi ?! decat daca se vand separat si daca se poate inlocui, ca s-ar putea sa fie lipit acolo.

Comment

• Am vorbit dimineata cu ei si mi-au spus ca pot cumpara doar un cerc,sa vad cu transportul,daca e prea scump le fac din leduri si gata.
                        S-au montat arcurile,alta viata,nu e deloc rigida. Urmeaza sa schimb bara spate cu una ph2 si o vopsea integeala este chiar necesara.
                        Attached Files
                        Last edited by adil; 19 October 2014, 20:28.

Comment

• Nu inteleg de ce poza iese invers

Comment

• ce inseamna stickerul ala ?

Originally posted by adil View Post
                            S-au montat arcurile,alta viata,nu e deloc rigida. Urmeaza sa schimb bara spate cu una ph2 si o vopsea integeala este chiar necesara.
                            nu inteleg de ce la tine e mai joasa de spate. o fi ph2 mai inalta acolo ?
                            Last edited by B997NDL; 19 October 2014, 20:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Stickerul e cu logoul si numele societatii mele. Poza nu este bine facuta iar masina nu a mers decat vreo 2 kilometri dupa schimbare

Comment

• eu ziceam ca e de bine ca e mai lasata decat a mea. arata foarte bine.
                                cred ca ph1 sunt mai joase din fabrica decat ph2.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google