856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merci SDP,cealaltă nu era disponibila in varianta de top,astăzi o recuperez si revin cu niste poze!

Comment

• cred ca se referea la logan

Comment

• Asa este ma refeream la cea veche.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Negruta s-a vândut,m-am despartit cu greu de ea dar asta e,am vandut-o unui prieten cu 5000 €��

Comment

• ai dat-o bine. aici nu luai niciodata banii aia.

Comment

• Bine NDL-ule??? Extraordinar de bine a vandut-o, la noi daca luai 2500 era o bucurie. Felicitari pentru noile achizitii!

Comment

• Buna treaba ! Deci trebuie sa venim la tine ca sa luam un pret bun pe masina.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Va multumesc,astea sunt preturile aici,am dat 11000 € pe ea acum 7 ani!

Comment

• Cateva poze cu Negresa,i-am pus becuri cu led pentru lumina de zi,e mult mai placut ochiului si chiar se vede bine pe timp de zi,urmeaza.....
                    Attached Files

Comment

• Frumoasa! So folosesti santos!
                      MY CLA

Comment

• Multumesc la fel PRESTIGE,ma intrebam daca pot pastra acest thread in continuare?

Comment

• De preferat ar fi sa faci unul nou. Masina noua, thread nou !
                          Felicitari pentru achizitii.
                          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• eu cred ca poti sa-l pastrezi linistit. deja e cunoscut.

ce soclu au becurile alea ? ai un link cu ele ?

Comment

• Va multumesc,becurile sunt cu soclu P21W,http://www.pieseauto.ro/poze/bec-bec...300-2-95-1.jpg

Comment

• Daca ai achizionat un Dokker pt munca de ce pt tine ai luat aceeasi masina si nu un Duster?
                                oricum imi place cum arata masina mai ales interiorul s-o conduci cu placere !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google