Salutare dragi frati intr-ale loganului,sunt si eu mandru posesor de kiss fm 1.6 mpi,luat in ianuarie 2008 si in general sunt multumit de el.Ca optionale a fost dotat cu aparatori noroi,protectii aripi,ornament esapament cromat si covorase tavita de interior toate originale Dacia dar eu am o dilema mare si anume faptul ca motorul de 1.6 are 90 cp cand o-i fii eu popa(nu sunt),mentionez ca are 2200 km,sunt incantat de interior,de dotari dar ca motor e obosit,galagios etc.Mai pot mentiona ca am mai avut ca masini un cielo nou din 97 si un executiv 16 valve din 2003(asta tot 90 cai)dar dadea clasa ca motor loganului de 1.6 avea o vana in el de manca chibrite,asta de logan cred ca e la fel cu ala de 1.4 fara nicio diferenta,ca o concluzie nu sunt incantat de motor,SLAB.Per total consider ca este o masina buna si fiabila cu toate ca mai am "prieteni" care ma critica ca de ce nu mi-am luat un sh made in Germany,ca mama ce masini sunt,ca are Sulica si ce scula e etc. dar nu am vrut sa iau toate obositurile din vest numai ca sa dau bashini ca am masina de germania si am vrut lucru NOU cu garantie nu geoarse occidentale.
Va doresc numai bine si FARA EVENIMENTE.
Va doresc numai bine si FARA EVENIMENTE.
Comment