KISS-ul meu Rosu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KISS-ul meu Rosu

Salutare dragi frati intr-ale loganului,sunt si eu mandru posesor de kiss fm 1.6 mpi,luat in ianuarie 2008 si in general sunt multumit de el.Ca optionale a fost dotat cu aparatori noroi,protectii aripi,ornament esapament cromat si covorase tavita de interior toate originale Dacia dar eu am o dilema mare si anume faptul ca motorul de 1.6 are 90 cp cand o-i fii eu popa(nu sunt),mentionez ca are 2200 km,sunt incantat de interior,de dotari dar ca motor e obosit,galagios etc.Mai pot mentiona ca am mai avut ca masini un cielo nou din 97 si un executiv 16 valve din 2003(asta tot 90 cai)dar dadea clasa ca motor loganului de 1.6 avea o vana in el de manca chibrite,asta de logan cred ca e la fel cu ala de 1.4 fara nicio diferenta,ca o concluzie nu sunt incantat de motor,SLAB.Per total consider ca este o masina buna si fiabila cu toate ca mai am "prieteni" care ma critica ca de ce nu mi-am luat un sh made in Germany,ca mama ce masini sunt,ca are Sulica si ce scula e etc. dar nu am vrut sa iau toate obositurile din vest numai ca sa dau bashini ca am masina de germania si am vrut lucru NOU cu garantie nu geoarse occidentale.
    Va doresc numai bine si FARA EVENIMENTE.
    Attached Files
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Frumos,sa te bucuri de el, si sa il stapanesti sanatos
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Burtosu...pentru versiunea Kiss...rosu e culoarea care il prinde cel mai bine...felicitari pentru alegere... Si sa o stapanesti sanatos si fara evenimente
      De ce spui ca nu obosit motorul?Ai deabea 2200 km...pe la 4000-5000 vei avea surprize...motorul se lasa si va fi mai sprinten...asa ca putintica rabdare...
      sigpic

Comment

Felicitari pt masina....arata bn....iar de motor te vei bucura dupa cateva mii de km.....DRIVE SAFE....
        ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
          Motorul n-are chiar 90 CP, dar 87 CP tot are.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mii de multumiri pentru incurajari si sfaturi si voua va doresc numai bine si fara probleme.

Comment

Sa o stapinesti sanatos si sa nu ai evenimente cu vecini daca nu parchezi unde trebuie prietenii stiu dece
              sigpic

Comment

Cu vecinii nu am treaba ca ne cam respectam si locurile de parcare si in general la orice,mai grave sunt problemele cu copii de scoala care trec cu creta pe ea(daca-l prind pe unu ii va parea rau de tot) si cu zmeii de pustani noaptea care se dau Karatisti(ex. intr-o noapte 3 mucosi de nici 17 ani loveau masinile parcate lovind cu piciorul masina mea si oglinda din dreapta soferului,"bafta" lor ca eram pe geam(n-aveam somn ora 01.00)am coborat urgent reusind sa-i prind fara sa le dau de banuit ce am de gand cu ei si i-am tras o batuta aluia de mi-a lovit masina de cred ca n-o va uita toata viata,deabia l-au scos cei de la patrula din mainile mele,da nu stiu frate ca parca traim in jungla firar ea a dracu de tara sa fie ca parca sunt nebuni unii)

I-am mai tras si o husa capota cu inscriptia "Logan",stergatoare de parbriz aero 60/40cm si becuri far Philips X-treme power
                Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 12:45.

Comment

Frumos kiss-ul tau.....sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km cu el fara probleme......pe viitor se anunta vreun kit tuning la interior sau exterior???...multa bafta
                  sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Multumesc de urari da sa stii ca nu prea sunt fan tuning,nu neg ca nu mi-ar place dar sincer sa fiu mai bine de banii aia intretin masina ca la carte si-mi plimb familia in concedii(mare,munte etc.)

Sper sa nu fiu off-topic dar de unde iau si eu stickere LOGAN CLUB!
                    Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 12:46.

Comment

Cum merg becurile alea philips ? au ceva putere,etc?
                      sigpic

Comment

Originally posted by boris View Post
                        Cum merg becurile alea philips ? au ceva putere,etc?
                        Merg destul de bine se observa dar nu exagerat.

post editat
                        NU MAI CITA POSTUL ANTERIOR, se intelege ca lui ii raspunzi
                        Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 12:47.

Comment

Originally posted by burtosu
                          Sper sa nu fiu off-topic dar de unde iau si eu stickere LOGAN CLUB!

http://www.loganclub.ro/forum/showpost.php?p=95057&postcount=209 ia legatura pe mess cu KeanuRev
                          Si mai ia legatura cu organizatorul de intalniri din Buzau...poate va intalniti si voi...
                          Gata cu off-topicul...

Sunt si eu curios cum se vad acele becuri montate de tine...si cat costa.
                          Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 12:49.
                          sigpic

Comment

Cand le-am luat eu am dat pe ele pe net 98 lei si apoi am gasit in Bz la un magazin parca 78 lei iar acum 2 zile am vazut pe net cu 65,5 lei(http://aspad-shop.ro/details/BECFARH4X-TREMEPOWERblister2buc-7268.htm)cu toate ca pe alt site de unde le-am luat eu acum sunt 133 lei.
                            Attached Files
                            Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 12:49.

Comment

Salutare din nou.Astazi mi-am montat pleoape faruri si insonorizatoare la capota si panou antifoc,acesta din urma dandu-mi cea mai mare bataie de cap pe sub masina,dar in final am izbandit fiind relativ multumit de rezultat.Baganu-ma sub masina pe o rampa nu mi-a venit sa cred ochilor faptul ca masina nu are aparatori la discurile de frana(pana si vechea dacie avea)chiar in halul asta sa se ajunga cu economiile,ma mir ca i-au pus si volan.Pe insonorizatoare am dat fantastica suma de 30 lei iar pe accesoriile de prindere am dat 29 lei,de la un prieten cu dezmembrari auto.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google