KISS-ul meu Rosu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare frumos loganelul sa il stapinesti sanatos cu suspensia stoc chiar este foarte bun de off road sa il stapinesti sanatos
    Powered by LSS
    http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

salutare faina masina, si eu am tot kiss!!!cat ai dat pe becurile phillisps si de unde???s-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!!!

salutare faina masina, si eu am tot kiss!!!cat ai dat pe becurile phillisps si de unde???si daca poti pune o poza din masina noaptea sa imi fac o idee cu se vad becurile pe drum.s-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!!!
      Last edited by pervert_dory; 5 March 2009, 15:58. Reason: Automerged Doublepost
      Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Multumiri tuturor,s-o luam in ordine si anume,pleoapele sunt acum rosii(le-am vopsit personal rosii,cu primer,vopsea etc direct pe faruri cu izolarea de rigoare).Sunt f multumit de suspensia stock avand in vedere ca imi plac iesirile in natura si ca atare nu ma dau la o parte de a intra si pe drumurile mai rele,lucru pe care nu l-as mai putea face cu una sport,aveam in vedere sa-i pun jante din aliaj dar de cand cu criza chibzuim banii mai bine ca altfel ma da afara femeia din casa.Pe becurile philips x-treme am dat circa 100 lei noi luate de pe net(aspad parca)le am de un an si sunt foarte multumit de ele.Pozele nu stiu cat de edificatoare sunt in schimb am si un clip facut cu telef dar nu stiu cat de mult te vor lamuri.Toate cele bune si voua si numai bine.
        Attached Files
        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Frumoasa masina. Ar arata bine cu niste jante de 16.
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Mie-mi spui da nu ma-nteleg cu "Pogea" din familie.

Comment

Un update ca sa nu intre in anonimat,astazi dupa o sedinta de spalare+ceara si aspirare,lucrare efectuata in regie proprie de mi-au iesit ochii.
              P.S. pezele sunt facute cu telefonul ca am uitat camera acasa.
              Attached Files
              Last edited by burtosu; 28 March 2009, 18:00.

Comment

Intre timp i-am adus mici imbunatatiri,a doua plafoniera,vopsit cadran display in argintiu stelar si montat doua batatoare acustice.
                Attached Files

Comment

Sa o stapanesti sanatos.
                  La ce ajuta acel batator acustic, ca sunt in ceata

Comment

Originally posted by burtosu View Post
                    .... dupa o sedinta de spalare+ceara si aspirare,lucrare efectuata in regie proprie de mi-au iesit ochii.
                    Nu te vaita...Multi ar da sa aibe curte, apa la discretie si sa stea toata ziua cu carpa pe ea
                    O masina ingrijita, pacat ca ai incurcat parbrizul cu luneta cand ai montat stickerele logan club

Comment

Multumiri dar de incurcat nu le-am incurcat,am avut(si le mai am in portbagaj) stergatoare aero ei treceau peste stick-ere si le distrugea,ca atare am ales sa le montez astfel.
                      @Cezar acele batatoare acustice au rolul de a prelua vibratiile evacuarii(au modelele diesel,presige benzinare si uneori si benzinarele normale,dar deh economie) si sincer se cunoaste foarte bine ca am montate batatoarele acustice,masina intra intr-o rezonanta ciudata in jurul a 3000 rpm cca 100 km/h cand este viteza de croaziera,de ma durea capul(tatal meu care a condus-o inainte de montarea lor zicea ca cere viteza a VI-a),acum este MULT mai liniste in masina.Pe ele am dat cate 5 lei/buc de la dezmembrari.Alte detalii le pot oferi celor interesati cu multa placere.
                      Last edited by burtosu; 9 May 2009, 18:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

frumoasa masina..........mi-a facut placere sa-ti citesc topicul.
                        Last edited by nelutu32; 9 May 2009, 19:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Va cer un sfat si anume,vreau sa fac baghetele acelea cromate de pe grila fata in negru mat,cum e mai bine vopsea sau autocolant?Daca cineva are pricepere in programe foto sa-mi faca si mie grila cromata neagra(din foto de mai jos) sa vad si eu cum ii "sade".Multumiri anticipate.
                          Attached Files

Comment

vopseste bara rosie in totalitate iar apoi grila o vopsesti negru mat.
                            sigpic

Comment

E o idee dar pe mine ma bate gandul,deocamdata,sa vopsesc doar baghetele acelea cromate.

Comment

Frumoasa masina.Multi km fara incidente neplacute.Numai bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google