Un Golan Pe GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Golan Pe GPL

sal
    detin (ma rog , tata) un logan 1.4MPI gri perlat laureat din aprilie 2005
    masina are un rulaj destul de mic (74.000km) si acum un an a fost trecuta pe GPL
    masina nu a auvut probleme au fost schimbate doar placutele de frana , bieletele , distributia si consumabilele
    motorul este un pic cam lenes iar in depasiri trebuie turata mult
    consumul este multumitor
    modificari -cotiera si cam atat ... tata spune ca masina trb sa fie asa cum iese ea din fabrica si etc... deh(lasa ca intra pe mana mea )
    momentan nu am 18 ani dar m-a invatat bunicul sa conduc acum vreo 7 ani (la 9 ani) pe dacie iar acum un an si jumatate am condus si golanu'
    poze momentan nu am dar o sa fac si cel tarziu poimaine o sa pun
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Sa ai bafta de ea si te asteptam cu pozele.

Comment

Salut.
      Pune poze cu ea si cam ce modificari ai dori tu sa aduci masinii?Bine asta va fi un pic cam greu daca atal tau nu doreste modificari de orice fel la masina.........dar stiu ca daca aduce cineva o modificare[utila] masini si el se poate bucura de ea.
      Numai bine.
      pps;bine ai venit pe forum si la my ride
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

in primul rand ms pt primirea calduroasa
        cu tata rezolv eu cumva dar lui nu-i plac tiganiile doar ceva de calitate iar la design momentan nuprea pot sa-i fac nimic deoarece tati e preot si nuprea merge masina tunata in curtea bisericii
        el mai are un passat luat nou in 2008 si ma gandesc ca la 18 ani imi da si mie macar loganul intre timp macar ceva la motor...
        ce parere aveti despre un chip*tuning? este de durata sau se strica repede ... eu asa am auzit
        la modificari am uitat sa zic de capace de roti noi deflectoare vant originale (scrie pe ele Logan by Renault) puse de 3 ani si nu s-au cojit si cauciucuri debica navigator 185/65 r15 daca se pot considera modificari...
        poze :
        Attached Files
        sigpic

Comment

Cum o fi cu Loganul incruntat in curtea bisericii?

Bine ai venit, merita remaparea.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

sa se sperie babele de el : parinteee a vnt diavolu' in curtea bisericii
            app stie cineva de unde pot face rost de ornamente cromate pt ramele geamurilor(doar alea de jos) ma gandesc ca ar arata bn
            sigpic

Comment

bine ai venit ! lasa prostiile cu "croame" si etc ... uitate pe la my ride ca ai de unde sa te inspiri ! bafta

Si eu tot la 9 ani am invatat sa conduc )) ... si la 13 ani loganu
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Vad ca au venit si pozele.Arata bine si pare ingrijita.In legatura cu ornamentele cromate de la geamuri mai bine le lasi asa cum sunt;dau mult mai bine.

Comment

Salut.
                  In privinta cromului.......nici eu nu sunt adeptul lor.
                  Daca faci tunning nu trebuie sa fie ....tunning-ul ala de "cocalar" ..un tunning poate da foarte bine pe masina......chiar si in curtea bisericii,poate asa mai atrage si ceva dintre tineri la slujba.
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

nush cu cromul aveti dreptate nu da bn pe logan...
                    ce modificari as putea face ca sa-l scot pe undeva pe la 100cp?(in plus fata de remapare)
                    sigpic

Comment

Ingrijita masinaBine ai venit la my ride

Nu cred ca poti ajunge la 100 de cp
                      Vezi ca ai un p.m de la mn

Comment

Bun venit. Ingrijita masina...mult succes in continuare
                        In legatura cu cei 100 cp...se poate ajunge. Avem destui colegi pe forum...exemple demne de urmat daca vrei. Dar e greu pe GPL....iar pe benzina o sa consume mult....si banuiesc ca deaia ai pus GPL...ca sa nu mai dai atat de mult pe benzina. Oricum...succes
                        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

nu ti-e de ajuns 82 dupa remapare?

Comment

Mai intai ocupate de exterior,in special o folie pe geamuri,o sa dea bine pe culoarea ta. Parerea mea
                            Si daca chiar vrei la motor fa o remapare,o sa ajungi la 82 cp cum a zis si maestrupiersic
                            Mai intai vorbeste cu tata ala tau si vezi daca iti lasa tie loganul ca daca nu,nu se merita sa modifici ceva la el,si eu sunt in aceeasi situatie
                            Last edited by cosmin_poe; 4 September 2011, 17:53.

Comment

folie pe geamuri chiar dac ar vrea el nu as vrea eu deoarece imi ia din vizibilitate(am condus loganul unui vecin de la tara)... mai intai vreau sa modific motorul evacuarea suspensiile si dupaia design...
                              tata a zis ca la 18 ani imi da mie loganul iar dupa 1-2 ani poate imi ia o masina noua deci nu asta este problema
                              la cat ajunge o remapare?
                              app am citit pm-ul tau momentan nu pot intra pe mess nush dc cred ca de la conexiunea slaba (fur wireles ) pt ca internetul prin cablu azi l-am platit si nu mi l-au deblocat (am depasit termenul de plata)
                              Last edited by Teo21Din; 4 September 2011, 18:01.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google