Un Golan Pe GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

masina e simpla... poti incepe cu niste modificari micute gen autocolant pe stalpi, un tips de inox rotund, folie, jante sau macar niste capace frumoase, niste stickere discrete, maciulie prestige, inele argintii, manere deschidere usi argintiiii, O cotiera speed sau una originala cea pe care ai pus-o nu arata deloc bine, fara suparare!... Astea-s modificari care nu sar in ochi la oricine...Si nu sunt nici scumpe...Bafta
    @FLORIN KDF :de ce nu citesti inainte sa pui intrebari? scrie clar ca mai are 3 ani pana la permis!!!
    MY CLA

Comment

Originally posted by Florin_KDF View Post
      alea nu sunt anvelope tocite in 4 saptamani cum nu sunt io popa
      o intrebare am si eu , ai luat permisul?
      Mai am 2 ani pana la carnet fac 16 in toamna...deci nu am luat carnetu !
      Anvelopele s-au tocit asa in patru saptamani chiar daca nu esti tu popa ci tata(vorbesc de margini ca alea s-au tocit cu precadere)...
      Prestige-cotiera abia astept sa se rupa(daca nu de la sine cu ceva ...ajutor ) si o s-o schimb cu o copie cea originala e scumpa rau. Jante vreau sa-i iau la primavara iar tablele le tin set de iarna m-as orienta spre un set de jante de origine...
      Inelele am spray-ul acasa de ceva timp dar cand am avut eu chef nu era masina acasa si viceversa...
      La masina nu vor avea loc modificari majore pentru ca nu imi va ramane mie decat primele luni de carnet...si voi "concentra" fondurile pe "nientoaica"...
      Ps. Florin cand luam viraje cu masina scartaiau cauciucurile de ziceai ca intru cu 120 in curba deci s-au tocit inevitabil...
      I changed her oil , she changed my life
      sigpic

Comment

ok, sa ai spor si imaginatie la modificarile pe care ti le doresti
        bafta

Comment

Stiind probabil ca tata nu vrea modificari la masini un om "bine intentionat" s-a gandit sa imi tuneze putin masina cu 2 dungi....
          Si partea stanga e plina de zgarieturi superficiale-habar nu am cu a fost zgariata(care cred ca ies la polish...) asta e...
          Attached Files
          sigpic

Comment

Dam banii pe gume 2 Debica Frigo pt. fata si pe spate am Debica Navigator care mai merg iarna asta dupa care fac pereche iarna/vara si sper la niste aliaje...poate niste Ultra-Lite
            Si km se aduna...
            Ps. am un scurt in stop(drapta) cand pun frana sau semnalizez dreapta masina ticaie(ca si cand ar fi in march-arriere) am mai avut de 2 ori probl. asta si am curatat pinii de la placa cu smirgher dar acum nuprea mai merge cu smirgher...sa insit sau ce altceva sa fac?
            Attached Files
            sigpic

Comment

Ziceai ca e cam lenesa cu GPL-ul,eu am instalatia pe a mea de 4 ani jumate,250.000 de km facuti pe gpl,si nu mi se pare deloc lenesa,mi se pare ca e la fel ,si dupa astia 4 ani jumate merge masina super cu gpl-ul

Comment

Uitate sub avatarul lui ce motorizare scrie si de acolo tragi singur concluzia dc spune asta .

Comment

Chiar si pe 1.4,in mod normal,nu ar fi mari diferente,dar in fine,e frumoasa masinuta,sa o rulezi cu placere

Comment

Este lenesa din nascare cu GPL nu e mare diferenta fata de benzina dar oricum sunt multumit de masina in afara de cateva punctulete de rugina n-am ce sa reprosez
                    Multumesc!
                    sigpic

Comment

eu am tot un 1.4 da nu mi se pare deloc lenesa in fine sa o stapanesti sanatos si bafta la permis(cand o sa dai)
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Bine ca ai mai sters putin praful pe aici
                        Motorul de 1,4 chiar este puturos adica isi face treaba dar nuprea te ajuta intr-o depasire sau cand vrei sa te bagi...
                        Bafta si tie si da naiba sigla aia jos din bara
                        Ps. momentan masina are 88k km si pana la urma am facut de anul acesta setul de iarna : Debica Frigo fata spate noi si la primavara sunt sanse mari sa iau janteeeee ma gandesc la Wolfrace Pro lite sau ultra lite...
                        sigpic

Comment

schimba maciulia....:d si pune un player cu cd ceva...
                          MY CLA

Comment

Maciulia posibil sa o schimb dar player-ul cred ca va ramane acesta... sunt destul de multumit de el se aude clar si are si ceva bass si un player mai bun ar fi peste 200 ron mai bine ii bag gaz + ca tata merge cu masina deci nu are nevoie de cine stie ce sistem audio -.- ...
                            sigpic

Comment

Daca inca mai ai problema cu scurtul la stopuri, problema o rezolvi adaugand un fir suplimentar pentru masa.

Comment

Am rezolvat scurtul : am desfacut stopul si am pilit pinii de la el numai am probleme de atunci
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google