Un Golan Pe GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Folie doar pe geamurile din spate si luneta
    Faci ce vrei dar o sa te coste mult de ce vorbesti tu acolo

Comment

poi da vecinu' avea doar pe geamurile spate si luneta dar nu cred ca era omologata
      vreau sa pun un difuzor pe bara spate..de unde se poate lua unul cat mai ieftin ?
      I changed her oil , she changed my life
      sigpic

Comment

Vezi ca are Florin DNF de aici de pe forum.Vb cu el ca are marfa de calitate

Comment

Daca ai bani e ok. Poti incepe cu orice parte a masinii doresti! Dar momentan nu cred ca tatal tau sau chiar tu faceti liniute pentru a umbla la motor.. o remapare da.. poti incepe asta usor usor.. o remapare, arcuri, un bad-boy,bare mcv... Mi-am dat cu parerea cam mult stiu . Eu asa as face la masina ... dar nu sunt fonduri pentru ea... si plus de asta tata o foloseste la servici.. umbla cu ea peste tot, sta in soare etc... vezi.. nu se merita sa bag in ea degeaba

Comment

La faza cu 100 cp din 1.4 full cu gaz ai de muncit tataa.. mult. Eu inca n-am ajuns.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

off: maestre...omul a zis ca vrea sa umble la motor si Cosmin a zis ca nu poate sa scoata mai mult de 100 CP. Iar eu am spus ca se poate scoate chiar mai mult de 100 de cai...si sunt destui colegi pe forum care au facut asta. Si eu vreau sa ii fac loganului meu remapare deoarece pentru multi e de ajuns si pentru mine deasemenea
              on: difuzor de aer gasesti la cosmindan si florin_dnf. Eu am luat si am fost multumit. In ceea ce priveste folia pe luneta si laterale...eu zic ca merita
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

bun venit ... si asculta-l pe aleXpeed
                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Bine spus Alin....xspeed stie ce spune
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Originally posted by StapanDegoLan View Post
                    tati e preot si nuprea merge masina tunata in curtea bisericii
                    Da' passat in curtea bisericii merge? Inseamna ca-si face bine meseria de slujitor al Domnului daca si-a permis un passat. Cu siguranta nu m-as spovedi la un popa cu passat.

De ce nu te plimbi tu cu nemtoaica si ii lasi loganu tatalui?

Comment

Pai el mai mic si d-aia)... lasa lasa ca ne facem noi mari

Comment

Daca ai bani indeajuns de multi, din partea mea poti sa o duci la cati cai vrei,dar gandestete bine la ce a zis si aleXpeed
                        Mai degraba incepi sa ii faci cate cv la exterior si la 18 ani sa te apuci de motor,parerea mea
                        Andy88-ce treaba are spoveditul la un preot daca are passat?

Comment

pentru 100 sau aproape atat, axa direct. cred ca e cel mai ieftin. sau ceva compressor.....oricum nu e ieftin. daca tot simti ca ai ceva buzunar, dai loganul tau si iei direct 1.6 16v din 2008. pleci deja de la un motor destul de potent, cu care ajungi poate mai usor la 120-130 cp, daca nu-ti ajung 105 cp. in plus, vei avea toate dotarile de fabrica pentru logan, un interior mai placut....abs, mai multe pungi cu aer, alte telescoape. si lista e luuunga. iar diferenta max. 1500 euro.

Comment

Originally posted by Andy88 View Post
                            Da' passat in curtea bisericii merge? Inseamna ca-si face bine meseria de slujitor al Domnului daca si-a permis un passat. Cu siguranta nu m-as spovedi la un popa cu passat.

De ce nu te plimbi tu cu nemtoaica si ii lasi loganu tatalui?
                            deci...si eu sunt la seminar ... si tunez loganul cat pot ... asa ca merge si masina tunata in curea biserici !
                            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

andy88 - e parerea ta dar dak ai stii cum munceste tati te-ai mai gandi
                              cateodata pleaca dimineata si vine noaptea a fct slujbe pe la brasov bucuresti sibiu etc.
                              aleXspeed - stiu ca pe gaz nu pot face multe dar m-am gandit ca auntci cand plec din oras o mut pe benzina ( are comutator b-g instalat) oricum m-ati cam speriat m
                              masina nu vreau s-o dau pt ca are pe ea motor si cutie facute in franta iar cele dupa 2007 am auzit ca nu in plus nu vreau sa achizitionez un s-h pt ca nu stiu cum a mers fostul(i) cu el
                              sigpic

Comment

un tuning virtual putin cam nereusit...
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google