Un Golan Pe GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Alex Matei View Post
    din cate stiu Golful are altfel aranjarea trptelor:
    Corect Alex . Nuca de golf 4 cat si cea de golf 5 au altfel aranjamentul . In schimb el poate opta pentru nuca de Vw passat 5+1 trepte . Singura problema este ca nu se potriveste , deoarece diametrul interior de la nuca este mult mai mare decat diametrul tijei de la logan . Am incercat .

Nu sustin ca nu se poate . Se poate daca face o saiba cilindrica strunjita in asa fel incat sa aibe diametrul exterior incat sa intre in nuca de passat , si diametrul interior identic cu cel exterior al tijei de logan .

Aceasta este nuca de passat .
    Attached Files
    Last edited by TM80MAT; 14 April 2014, 19:08.
    sigpic

Comment

• Parerea mea, este ca arata mult mai bine nuca de prestige, imbracata il piele sau nu dar cu capacelul argintiu ... daca mai pui si leduri in ea chiar arata foarte tare.

Comment

• Ramane de vazut , nu ma incanta nuca de Prestige , daca nu gasesc ceva sa imi placa merg pe Prestige , fara leduri , mi se apre ca o incarc prea tare si asa trebuie sa reduc intensitat ledului din plafon , nu ca e deranjant la ochi dar face prea multa lumina in interior .
        Cu diametrul nu e problema .
        I changed her oil , she changed my life
        sigpic

Comment

• Poti sa mergi pe ceva de la Sparco... Au cateva modele frumoase!
          MY CLA

Comment

• Am imbracat cotiera in imitatie de piele neagra , a iesit multumitor.
            Si masina a trecut de la statutul de Lighean la cel de Ghiveci si cu siguranta ajungea Fructifer daca nu scoteam "cultura" din aripa )) .
            Sper ca la sfarsitul lunii , dupa ce termin tu teze , draci , laci sa am ceva timp sa ma ocup de ea caci tata ... apa , paie si bataie .
            Attached Files
            sigpic

Comment

• Mama , mama dar ce "gradina" ai acolo ai gasit ruginita aripa pe interior de la atata pamant/umezeala ?
              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Unde ai gasit imitatie de piele? Alte materiale/culori mai aveau disponibile? Da-mi un PM te rog!
                MY CLA

Comment

• Nu am gasit rugina , o sa desfac intr-o zi roata si tot carenajul sa ma uit mai atent . Prestige , ai pm!
                  De mentionat ca ambele aripi au avut pamant )
                  Last edited by Teo21Din; 11 May 2014, 19:23.
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google