Vn 14 rzv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poti colanta cupola, e mai ieftin.
    Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Am inteles ca e mai bine coantat , cat colant trebuie pt tot plafonul si cat costa ?

Comment

undeva la 80 de lei te costa toata distractia, daca lipesti tu colantul , are alexyno aici pe forum. ar arata mai bine negru lucios decat negru mat, e alegerea ta
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Nu cred ca ma descurc sa lipesc sa nu ramana goluri de aer ?! E greu ?As putea de unul singur ?

Comment

singur nu poti, dar cu inca 2-3 prieteni ai putea
            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Vorbeste cu danutzzz2002, e din Focsani, cred ca numarul de tel este 0765529897 - daniel. Nu ti-as recomanda sa ti-l pui singur sau cu prietenii, in primul rand iti trebuie cateva scule pe care nu le are oricine.

Comment

Salutari .Din nefericire mi s-a furat cheile de la masina :| ce pot face ca sa le recuperez ?Masina a ramas deschisa .Am mers la Dacia si mi s-a zis ca trebuie sa faca comanda din Franta , totul m-ar costa aprox. 600 lei . Alta metoda cunoasteti ? As putea schimba contactele sau cv de genul sa ma ajunga mai putin ? :| O zi buna ~!

Comment

Schimbi toate incuietorile, gasesti aici: http://www.loganclub.ro/forum/vand_c...ri#post1250894
                  Sau la dezmembrari. Bafta!

Comment

am rezolvat si treaba cu cheile , m-a costat 300 lei ... cam asa arata masina acum ...vreau sa incep din plin cu modificarile la ea ... stikerele alea le-am lipit azi neavand ce face ... ce ziceti sa la dau jos ?
                    Attached Files

Comment

stiker tuning...si atat ! da-le jos !
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Bila aia de la oglinda nu-mi place deloc... Mai bine pui un bradut. Ai putea sa incepi cu o maciulie mai draguta, folie, huse pentru scaune, sub si statie... Covorase nu ai? Daca nu ai ia-ti din alea tavita, sunt foarte bune!.

Comment

Jos CROMUL din fata!!!!

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google