Loganul Meu...1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ca sa se vada mai bine,hahahahaha (zise lupul)

Comment

Unic folia asa mi-a fost montata de baietii care s-au ocupat de ea!

Comment

Si oricum cam la toti asa o vad ma refer la ce vad pe strada,ca doar nu so vedea mai bine lumina de la stop de sub folie decit fara,nui asa donpedro,banuesc ca am dreptate,sau nu?

Comment

Ce cauciucuri ai pe ea? par mai mici decat cele stock de 185/65
          sau mi se pare.
          anyway...pune niste folie pe stalpi, o sa arata mult mai bine acand in vedere ca ai geamurile negre iar investitia e minima

Comment

Cauciucurile is de 185/65 pe cele de tabla am pus cauciucurile de iarna care is de 195.

Comment

Oricum nici nu as fii vrut sa pun folie si pe stop pentru ca i-mi place sa se vada.

Comment

Salut ! Ai o masina frumoasa, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Fain bass-ul, restul boxelor ce sunt ?
                sigpic
                Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Multumesc restul boxelor sunt cele stock...dar urmeaza sa le schimb sa vedem ce optiuni am.

Comment

Sers,vezi ca imi vind rotile poate stii pe cineva. Dau o bere la vinzare. ;-)

Comment

Ce roti ai? Da-mi un pm

Comment

Salut!
                        Frmoasa masina, sa ai grija de ea, si mii de kilometri fara probleme!

Vrea sa pun si eu folie pe masinuta mea, de aceea am o multime de intrebari.
                        Folia de cand ai, cat-o fost, si unde au pus? Cele din fata sunt omologate RAR, pentru ca sunt destul de inchise asa dupa poza?

Comment

Kovy folia o am de vreun an si am montat-o acolo in Mureseni si cand am platit atunci 160 de euro. In fata intradevar nu ii omologata dar sa stii ca in realitate nu ii asa inchisa

Comment

Tavi cat ceri pe roti?..... Si am auzit ca ai o noua achizitie

Comment

[QUOTE=donpedro;161342]Kovy folia o am de vreun an si am montat-o acolo in Mureseni si cand am platit atunci 160 de euro. In fata intradevar nu ii omologata dar sa stii ca in realitate nu ii asa inchisa si merci de urari

Comment

Kovy folia o am de vreun an si am montat-o acolo in Mureseni si cand am platit atunci 160 de euro. In fata intradevar nu ii omologata dar sa stii ca in realitate nu ii asa inchisa si merci de urari.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google