Ploua, ploua si iar ploua. Ca sa nu stau degeaba am tras o husa pe volan, care incepuse sa crape in partea stanga sus. A iesit bine zic eu. In rest mai nimic pe la masina, doar km. A si am vopsit inelele de la aeratoare. In concediu s-a comportat excelent, i-a placut autostrada ceva de speriat.
Bv 21 cdc
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Te gândeşti la iarnă deja ?
Drumuri bune !
Comment
-
Am achiziționat un set complet de anvelope de iarnă. Sunt montate, echilibrate și voi posta poze cu ele în momentul montării pe mașină. Marca: WINDFORCE CATCHSNOW.
După multe întârzieri, datorate lipsei de timp, am montat un „oil catch can” executat în regim DIY. După ce îl testez un timp voi posta mai multe amănunte la secțiunea dedicată. Deocamdată căteva poze.
Și am ajuns la 215000 km.
Comment
-
Am trecut la anvelopele de iarnă. Ca primă impresie nu sunt zgomotoase, nici nu am sesizat vreo diferență față de cele de vară. La partea cu aderența mai vedem, încă nu e cazul.Last edited by logan21cdc; 17 October 2016, 10:42.
Comment
-
Sunt noi ? N-am auzit de marca asta ! Important este să-şi facă treaba...
Comment
-
Azi se împlinesc 10 ani de când am intrat în posesia mașinii. După tot acest timp și 217314 km pot spune că mă declar mulțumit de alegerea făcută, fiind conștient de ce am ales și pe ce am dat banii. Am luat o mașină nouă, pe care am putut s-o întrețin și pe care mi-am permis-o. Minusuri nu are rost să le enumăr, fiindcă sunt cele ultra-cunoscute de la Logan seria 1.
Ca și comportare la partea de tinichigerie, pot spune că sunt mulțumit cum se prezintă după 10 ani, în care a văzut garajul doar la revizii. Am ceva probleme la partea dreaptă spate unde tot eu am contribuit acum vreo 4 ani, când din neglijență am vrut să mut cu mașina un stâlp din parcarea Kaufland-ului. Reparația a fost ok la momentul respectiv, dar după cum se știe cum e din fabrică nu mai iese neam, așa că pe aripa spate, portiera spate și puțin pe cea din față a apărut rugina. Nu e prea grav, dar e deranjant. Până la primăvară sper să țină așa.
La motor nu am avut probleme și sper să nici nu am. Injectoare, pompă de injecție idem.
Trăgând linie sunt mulțumit de alegerea făcută, iar la momentul ăsta dacă ar fi să fac alegerea, tot pe varianta asta aș merge. Iar pe viitor cred că tot pe Logan voi merge la schimbarea mașinii.Attached Files
Comment
Comment