ca bine zice dani55wss! nu te juca cu distributia ca .... sari din lac in put.
Bv 21 cdc
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In vreurile astea nimeni nu sta ''roz'' cu banii, eu iti urez multa bafta si totusi schimb-o cat mai repede, mai ales ca are si 3 ani !
Comment
-
Nu mai aman mult schimbul. Deocamdata trebuie sa rezolv altceva: m-a sters un "meserias" in parcare si acum am de rezolvat aripa spate, stopul si bara. Asa ca...
Gata azi am terminat cu constatarea daunelor. Bai fratilor daca va loveste cineva si e de vina, nu recomand sa faceti intelegere amiabila. Cand m-am dus la asigurari unde avea meseriasu RCA, surpriza! Cica a venit si el sa vedem masina? Pai zic eu nu dorm cu el in pat si nici nu pot sa vin cu el pe sus ca nu sunt Garcea in actiune. Pai daca nu vedem si masina lui nu putem plati dauna. Pai si daca era din alt oras ce p....a m..ea faceam? Pai ii trimitem o adresa si daca nu raspunde in 20 de zile ii mai trimitem una si dupa inca 20 vedem ce facem. Pai si masina mea rugineste pana i se scoala neuronul lu asta sa vina cu masina? Cam asa ceva.
Deci daca vreti rezolvare rapida, politie - tamponari - proces verbal - rezolvare sigura si rapida. Intelegere amiabila=cahh.
Comment
-
Intr-adevar poti sa ''o iei in brate'' original cu constatarile astea amiabile ! Dar si la politie e posibil sa intampini ceva probleme... E lovita rau ? Pune poze
Comment
-
N-ai incercat s-o rezolvi pe rca-ul altuia ? Era mai simplu...
Comment
-
Comment